Her Sevda Bir Veda'nın yıldızı Cemal Hünal'dan sert tepki!

'Her Sevda Bir Veda' dizisiyle ekrana dönen Cemal Hünal'dan sektöre sert tepki...

resim yok
15 Şubat 2014 - 02:26
Röportaj

'Her Sevda Bir Veda' dizisiyle ekrana dönen Cemal Hünal'dan sektöre sert tepki.

 

Issız Adam'la ünlenen yakışıklı oyuncu, ''Doğru iş yapacak adam hariç herkese para veriyorlar'' dedi.

- Birçok yapımda rol aldınız ama halk sizi 'Issız Adam' olarak tanıdı. Bundan rahatsız mısınız?


Aslında çok daha kötü lakaplarım var. Ama benim için önemli olan, iyi bir yönetmenle (Çağan Irmak) sinema literatürüne geçecek kadar iyi bir iş yapmış olup, hafızalara bu şekilde kazınmış olmak. Böyle bir şey kaç kişiye nasip olur?

- 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' ve 'Osmanlı Tokadı' gibi kısa süreli dizi maceralarınız oldu.


İlk söylediğiniz dizinin kadrosundan çıkarıldım. Aslında tutuyordu ama reyting kaygısıyla bir hikâye anlatılmayacağını yapımcıya anlatamadık. Osmanlı Tokadı'ndan da rolüm uzun vadeli olmadığı için kendim ayrılmak istedim. Şimdi 'Her Sevda Bir Veda'da oynuyorum.

- Issız Adam'dan sonra daha mı seçici davrandınız?


Açıkçası çok seçici davranamıyorum çünkü çok çeşitli projeler yok! Türkiye'de şöyle bir sıkıntı var: Doğru iş yapacak adam hariç herkese para veriyorlar! İyi senaryo olmazsa, ekibe, oyunculara yazık. Her şey uçup gidiyor.

- En çok neye kızarsınız?


Haksızlığa, zulme çok kızarım. Adaletsizliğe ve yalana da tahammül edemem.

 

İSKOÇYA'YA SÜRGÜNE GÖNDERDİLER

- Saint Benoit Fransız Lisesi'ni bitirmişsiniz.


Bitiremedim. Lise 2'de ayrıldım. Sonra İskoçya'ya sürgüne gönderdiler beni, hayatımın en eğlenceli iki yılıydı. Aşırı spor, aşırı eğitimle geçti o günler…[reklam]

- Yerel kıyafetlerini giydiniz mi peki?


Orada kilt diyorlar. Giydim tabi. Çok rahat, çok da şık aynı zamanda. Öyle bildiğiniz bir etek değil, inanılmaz bir işçiliği ve pileleri vardı.

 

AŞK VAROLUŞUMUZUN EN FÜTURSUZ YANSIMASI

Romantik bir insan mısınız?


Evet. Çok özen gösteririm bazı şeylere, insanları mutlu etmek için küçük ya da büyük bir şey düşünürüm her zaman. Karşı tarafı düşünüyor olabilmek ve karşı taraftaki kişinin bana bunları yaptırıyor olması da beni her zaman çok mutlu eder.

Sizin için aşk ne ifade ediyor?


Hayatımızdaki en büyük gerçeklikleri. Aşk varoluşumuzun en fütursuz yansıması. Teknolojiyle aşklar da değişti. Bugün insanlar daha çok seçenekleri olduğunu zannediyorlar. Şehir hayatında her şey değişti. Özellikle sanal aşklar. Bir kadın sevebiliyorken, niye üç tane kadını sevmeyeyim gibi düşünenler de olabiliyor.

 

Dünya kapitalist bir pazar meydanı. Her şey bizim için satılık. Bence kapitalizm bu yüzyılın savaşını kazandı. Globalizm, kapitalizmin tam başarılı bir vârisi. Daha köle insanlar, daha sıkı bir sistem, daha çok hayali bir para akışı.

 

 

'HER SEVDA BİR VEDA' EKİBİNDEN DİZİ YORUMLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin