resim yok
20 Kasım 2011 - 00:00

Türkiye on beş yaşındaki kızın yetmişlik erkekle evlendirildiği o sahneye kitlendi

 

Mahsun Kırmızıgül’ün ilk TV projesi Hayat Devam Ediyor'un birinci bölümündeki gerdek sahnesi farklı tepkiler aldı. Dizinin birinci bölümü ratingde 1. sıraya yerleşti.

 

Hayat Devam Ediyor isimli dizinin birinci bölümü ekrana geldi. Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu ve Şenay Gürler’in baş rolleri paylaştıkları dizi AB grubunda yüzde 26.08, totaldeyse yüzde 24.68’lık izlenme payıyla rating sıralamasında 1. oldu. Dizi çok konuşulan birinci bölümüyle cuma akşamlarının 1.'si Adını Feriha Koydum’u zirveden indirmiş oldu. Birinci bölümde Mahsun Kırmızıgül’ün küçük bir rolü bulunan dizide, on beş yaşındaki Hayat’ın, yetmiş yaşında bir adam ile evlendirilmesini konu alarak çocuk gelin sorunu işleniyor. Meltem Miroğlu’nun canlandırdığı Hayat’ın gerdek sahnesinin damga vurduğu dizi, sosyal paylaşım sitelerinin de en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi. Bu arada dizinin ajitasyon ağırlıklı olduğu, fazlaca mesaj kaygısı taşıdığı dile getirildi. Ancak izleyenlerin büyük bir çoğunluğu görüntüleri çok başarılı buldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin