resim yok
14 Mart 2012 - 00:00

 

Loreal Paris'in yeni yüz kampanyasının yıldızı olan Cansu Dere, tanıtım toplantısında gazetecilerin karşısına çıktı.
 
Cansu Dere, gazetecilerin Cem Yılmaz-Ahu Yağtu evliliği hakkında "Duygularınız nedir" sorusuna, "Çok mutluyum çok güzel bir işin içine girdim. Ben yıllardır ilişkilerim hakkında zaten konuşmuyorum hiçbir şey değişmeyecektir benim hayatımda. Her şey yine aynı olacak" yanıtını verdi.
 
Beni tavlayan olmadı
Yeni sezonda herhangi bir dizi projesinde yer almayacağını belirten genç oyuncu “ Televizyon dizisi olarak bir süre daha çalışmamayı düşünüyorum. Onun dışında beni cezbeden ve tavlayan bir senaryoda olmadı. Kendime koyduğum süre bir yıldı. Bir sinema filmi çektim o vizyona girecek. Son yaptığım ‘Ezel’ dizisi gerçekten çok iyi bir işti. Onun üzerine bir iş yapmak zor. Daha iyi bir senaryo olursa ancak dizi düşünebilirim. ”dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin