Hıyanet Sarmalı'nın çekimleri sürüyor!

Hıyanet Sarmalı çok yakında...

resim yok
02 Ekim 2013 - 11:29
Magazin

Kars'taki çekimleri sona eren ve Ankara'da çekimlerine devam edilecek 'Hıyanet Sarmalı' dizisinin yapımcısı Mustafa Kartal, bu dizinin çok konuşulacağını söyledi.

Samanyolu televizyonu ekranlarında yeni dönemde yayına girecek, 'Hıyanet Sarmalı' adlı dizinin ilk bölümünün çekimleri Kars ve ilçelerinde tamamlandı.

Çekimlerin de oktokopterin kullanıldığı sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek olan dizinin yapımcılığını Mustafa Kartal üstleniyor.

 

EKİM AYINDA

1980'lerin Anadolu'sunda mutlu bir aile olan Günyol ailesinin ve darbeden yeni çıkmış, her kurumu yozlaşmış ve geçim şartları zorlaşmış 80'ler Türkiye'sini ekranlara taşıyacak dizi, Ekim ayı içinde yayına girecek.

Dizi yapımcısı Mustafa Kartal, 1980 döneminde yoksul, fakat birbirlerine sımsıkı şekilde bağlı olan ailenin ekranlarda dikkat çekeceğini, hikayenin sadece bir dönemi aydınlatan basit bir anlatı olmadığını, Anadolu'nun, Türkiye'nin ve insanlığın kendisiyle yaşadığı destansı bir hesaplaşması olduğunu ifade etti.

Yönetmen Taner Tunç ise 'Hıyanet Sarmalı' dizisinin tanıtım fragmanlarının dönmeye başladığını hatırlatarak:

"İçine hepimizi alarak dönüyor. Biz hep durup seyrettik, ama onlar bu sarmalı çözmeye geliyor. Ferhat, Ayaz ve Beyaz, ailemizin 3 küçük ferdi." dedi.

 

İPUÇLARI

Dizi hikayesinin Kars'ta başladığını aktaran Tunç, şu ipuçlarını verdi:

"Anadolu'nun mertliğini üstünde taşıyan baba Hamza'nın, anneleri Şirin'in, ailenin en büyük çocuğu Ferhat'ın, haşarı ve hayatının baharındaki Ayaz'ın ve dünyalar şirini cimcime Beyaz'ın yoksul, ama bir arada oldukları mutlu yuvaları işleniyor. Fakat bu mutluluk uzun sürmeyecektir.

O güzel ailenin yolu bir gün Binbaşı Kılıç'la kesişecek ve bambaşka bir dünyayı tadacaklar.

Kılıç, hırsları uğruna yaşayan, yükselmek için her şeyi yapabilecek bir subaydır. Bunun için gözünü karartmış, en sevdiklerini bile ateşe atmaktan çekinmemektedir.[reklam]

Ve yükselmek uğrunda attığı o adımlardan biri, bir gün Günyol ailesinin üstüne basıp paramparça etmekten geçmektedir."

 

YÖNETMENİN İSYANI

Bu arada 'Hıyanet Sarmalı'nın' yönetmeni Taner Tunç, Anadolu'da dizi çekmenin zorluklarını dile getirerek, il yöneticilerinin gerekli kolaylığı sağlamamalarına sitem etti.

Tunç, "Kars ve doğuda çekim yapmak zor. İlk olarak istediğimiz materyallere ulaşamıyoruz. Oyuncularımızı aylarca buralarda kalmaya ikna edebilir miyiz bilemiyorum. Çekim izinleri için kurumları aşamıyoruz. İstanbul’da bu bölgelere nazaran dizi ve sinema çekimleri daha kolay." dedi.

 

ÇOK YAKINDA...

Hıyanet Sarmalı’ dönmeye başlıyor. İçine hepimizi alarak. Biz hep durup seyrettik ama onlar bu sarmalı çözmeye geliyor. Ferhat, Ayaz ve Beyaz, yakında Samanyolu’nda...

 

 

KÜÇÜK GELİN ZİRVEDEN DÜŞMÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin