resim yok
03 Mayıs 2012 - 00:00

 

Almanya’da yayımlanan haftalık haber dergisi Der Spiegel ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin yıldızlarından Wilma Elles ile röportaj yaptı
Elles dergiye İstanbul’daki oyunculuk kariyerinden ve günlük yaşamından bahsetti. Köln’de İslam ve Siyasi Bilimler okuyan Elles 4 kardeşi ve 30 kuzeniyle geniş bir ailede büyüdü. Türkiye’deki kariyerinin kaderi olduğunu söyleyen Elles yönetmen tarafından küçük bir fotoğrafı görüldüğünde keşfedildi.
Almanya ve Türkiye’de iki görüşmeye katılan Elles’e Caroline rolü hemen verildi. Türkiye’ye ilk geldiği haftalarda biraz sorun yaşadığını söyleyen Elles’in Türkçe öğretmeni, “Ona ders verme. Garip bir kadın” denilerek uyarılmış. Ancak dizinin ilk iki bölümü yayınlandıktan sonra sokaktaki herkes Elles’i tanımaya başladı. Elles’i dizideki karakteri nedeniyle sevmeyenler de bir süre sonra farklı biri olduğunu anlayarak önyargılarını yendi.
 
 
‘Herkes benden dakik’
Milyonlarca kişi tarafından izlenen dizideki en önemli karakterlerden olan Elles, “Dizi ekibi bana çok yardımcı oldu” diyor. Elles, “İlk başta bir Akdeniz ülkesine geldiğim için 10 dakika daha fazla uyuyabileceğimi zannettim. Ama baktım ki ekibim benden daha dakik” diye ekliyor. Şöhret ve üne hazırlıklı olduğunu söyleyen Elles, İstanbul’un dinamik ve ilham veren bir kent olduğunu dile getiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin