Hollywood yıldızına benzetilen Gupse Özay'dan cevap gecikmedi

Hollywood yıldızı Lily Gladstone'un Oscar Ödülleri'ndeki görüntüsü Gupse Özay'a benzetilmişti. Yorumlara kayıtsız kalamayan Gupse Özay'dan da paylaşım geldi.

Berfin Sengil
12 Mart 2024 - 17:47
Magazin

Sinemanın en prestijli ödüllerinden biri olan Oscar Ödülleri ile ilgili yorumlardan biri de Gupse Özay ile Lily Gladstone'un benzerliği oldu.

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Emma Stone'u izlerken gözleri dolan Lily Gladstone'un görüntüsü Türkiye'den bir isme benzetilince sosyal medyada konuyla ilgili ilginç yorumlar geldi.

Gupse Özay'dan Yorum Geldi

Hollywood yıldızıyla benzerliğine Gupse Özay'dan da yorum geldi. Özay, ünlü oyuncunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum" dedi.

Gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Emma Stone, teşekkür konuşmasında en güçlü rakibi Lily Gladstone'u anarken ünlü oyuncu da duygusal anlar yaşadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin