Homeland dizisinin Türk versiyonu geliyor!

Homeland dizisinin Türk versiyonu geliyor!

resim yok
13 Ekim 2014 - 13:27
Magazin

 

Homeland dizisinin Türk versiyonu geliyor!

Dünyaca ünlü dizi Türkiye'ye uyarlanıyor...

Dünyaca ünlü Amerikan dizisi Homeland’ın yerli versiyonu için hazırlıklar başladı.

 

BİR YABANCI DİZİ UYARLAMASI DAHA YOLDA!

Medyapım, yepyeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Homeland dizisinin Türkçe versiyonunu çekmeye hazırlanan Medyapım'ın bu projesinin hangi kanalda oynayacağı ve kadroda kimlerin yer alacağı henüz netlik kazanmadı.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Homeland'ın yerli versiyonu için Fatih Aksoy'un çalışmalara başladığını yazdı.

İşte Koloğlu'nun yazısından bir bölüm:

 

YERLİ HOMELAND

''TBI (Television Business International) dergisi, dünya televizyon sektörünün önemli bir dergisidir. Sitesinde 'Homeland' dizisi ile ilgili bir haber vardı. İsrail TV dizisi 'Hatufilm' (Savaş Mahkumları) temel alınarak, ABD'de geliştirilmiş bir dizi 'Homeland'. CIA ve El Kaide işin içine girmiş vs... Dünyada hem kendisine ilgi büyük, hem de formatına.

Derginin sitesinde yer alan haberde Latin dünyasının en önemli televizyon  kanalı Televisa için; ''Bir Kolombiya yapım şirketi 'Homeland'in İspanyolcasını çekecek'' haberi yer aldı. 70 bölüm düşünülüyor. Televisa'da yayınlanacak olan 'Homeland'de askerler, esaretten kurtulup evlerine dönecek. Beraberlerinde karanlık bir sır da geliyor...

 

DİZİ BAŞARILI OLUNCA

Peki başka hangi ülkeler var?

Güney Kore'de bir yapım şirketi, yine Rusya’da bir yapım şirketi bu dizinin yerli halini çekmek için kolları sıvadılar.

Habere göre Türkiye'de de Med Yapım bu diziyi çekmek için çalışıyor. Med Yapım'ın 20'nci yılını doldurduğu geçtiğimiz yıl, Fatih Aksoy ile bir görüşme yapmıştım. ''Yerli Homeland çekeceğiz'' demişti.[reklam]

Yapımcılarla görüştüklerini, onlardan olur aldıklarını da söyledi. Hatta bunda 'Umutsuz Ev Kadınları'nın büyük rolü olduğunu belirtti. Orjinali 'Desperate Housewives'dan, daha çok ilgi görmüş dünya televizyon sektöründe.

Bu, dikkatleri çekmiş ve format sahipleri 'Homeland'in de altından kalkarsınız diyerek işi Med Yapım'a vermiş…

Merak ettiğim bizim yerli halinde askerler ne olacak?

Şu bir aylık süreci izleyen bir senarist 13 bölüm 'Homeland' çıkarır!''

 

HİKAYESİ

Dram türünde olan dizide Nicholas Brody adlı karakter 2003'ten beri Irak'ta kayıp olan bir deniz çavuşunu canlandırıyor. Pek çok kişi onun öldüğünü sanıyor, ancak o yaşamaktadır. Brody 8 yıl sonra bulunuyor ve kahraman olarak nitelendiriliyor.

Dizide CIA memuru olarak görev yapan Carrie Anderson ise Nicholas Brody'nin El Kaide için çalıştığını ileri sürüyor.
 

 

'UNDER THE DOME' VE 'EXTANT'A YENİ SEZON ONAYI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin