Homeland'in güzeli 'Gotham' kadrosunda!

DC Comics evreninin en bilindik kahramanlarından Batman'in şehri olarak bildiğimiz Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan Fox dizisi 'Gotham'da heyecan sürüyor.

resim yok
23 Ekim 2014 - 16:15
Magazin

DC Comics evreninin en bilindik kahramanlarından Batman'in şehri olarak tanıdığımız Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan Fox dizisi 'Gotham'da heyecan sürüyor.

Bu hafta 'Viper' isimli bölümle ekranlara gelerek sezonunun beşinci bölümünü de geride bırakan diziyle ilgili oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

 

MORENA BACCARIN

Son olarak Jessica Brody karakteriyle Showtime'ın ödüllü dizisi Homeland'de karşımıza çıkan güzel oyuncu Morena Baccarin, Gotham'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Peki aktrisi dizide nasıl bir rolü canlandırırken göreceğiz.

İlk bilgiler şöyle:

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

TVLine'ın raporuna göre Baccarin dizide Dr. Leslie Thompkins karakterine hayat verecek.

Çizgi romanlarda da yer alan karakter dizide Thomas ve Martha Wayne'in bir arkadaşı olarak hikayede belirecek. Yetenekli ve özel bir doktor olan Thompkins gelişen olaylar sonrasında kendini James Gordon'ın önünde bulacak.

 

NE ZAMAN GÖRECEĞİZ?

Karakterin 2015 senesinin başlarında yayınlanacak bölümde hikayeye dahil olması bekleniyor.[reklam]

KARİYERİ

35 yaşındaki Morena Baccarin son dönemde yer aldığı Homeland dışında dizi kariyerinde Firefly (Inara Serra) ve V (Anna) dizileriyle tanınıyor.

Aktris ayrıca The Good Wife (Isobel Swift), The Mentalist (Erica Flynn), Numb3rs (Lynn Potter) ve Stargate SG-1 (Adria) gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

 

UZATILMIŞTI

İlk bölümlerde elde ettiği güçlü izlenme oranları sonrası yayıncı kanal Fox, Gotham'a tam sezon onayı vermişti. 22 bölümlük 'tam sezon' siparişi sonrası, ilk başta anlaşma yapılan 16 bölüme 6 bölüm daha eklenmiş oldu.

Ben McKenzie, Erin Richards, Donal Logue, David Mazouz, Jada Pinkett Smith, John Doman, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Cory Michael Smith, Zabryna Guevara, Victoria Cartagena, Andrew Stewart Jones ve Sean Pertwee gibi isimleri oyuncu kadorsunda bulunduran Gotham, Pazartesi akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor.

 

HEYECAN SÜRÜYOR

Dizi, 27 Ekim Pazartesi akşamı sezonun altıncı bölümü 'Spirit of the Goat' ile kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'THE BRIDGE' YIKILDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin