House dizisinin yıldızı 'Dr. House' İstanbul'da!

Hugh Laurie Konser İçin İstanbul'da!

resim yok
26 Mart 2014 - 12:32
Magazin

Hugh Laurie konser için İstanbul'da!

'Dr. House' İstanbul'da konser verecek!

Dünyaca ünlü dizilerden House M.D.'nin başrol oyuncucu Hugh Laurie, İstanbul'a geliyor.


İşte detaylar:

 

'HUGH LAURIE' GELİYOR!

'House M.D.' dizisinde canlandırdığı Dr. Gregory House karakteriyle tanınan oyuncu ve müzisyen Hugh Laurie, konser vermek üzere İstanbul'a geliyor.

Ekranlara veda eden House dizisinin başrol oyuncusu Hugh Laurie, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Bir süre önce 'Didn't It Rain' adlı albümünü yayınlayan Laurie, Avrupa turnesi tarihlerini açıkladı.

Listede yer alan ülkelerden biri de Türkiye.

Ünlü yıldız, resmi internet sitesinden 09 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacağını duyurdu.

Bilet fiyatları ise henüz belirlenmedi.[reklam]

İKİ KEZ ALTIN KÜRE

Taze müzik kariyerine Let Them Talk ve Didn't It Rain adlı iki de albüm sığdıran Laurie, Avrupa'da bir dizi konser verecek. 09 Temmuz'da İstanbul Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser verecek müzisyene, The Copper Band Blues adlı grup da eşlik edecek.

Kariyerine, komedyen Stephen Fry ile birlikte rol aldığı A Bit of Fry and Laurie adlı programla başlayan Laurie, programın İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'da ilgi görmesi üzerine ünlendi.

Daha sonra 1995'te Emma Thompson ile Kate Winslet'ın başrolleri paylaştığı ve yedi dalda Oscar'a aday gösterilen Sense and Sensibility / Aşk ve Yaşam adlı filmde rol aldı.

Laurie, tüm dünyanın onu tanıdığı House M.D. adlı diziyle de 2006 ve 2007’de iki kez üst üste En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre'ye değer görülmüştü.

 

 

ABC'NİN 2014 YAZ DÖNEMİ PROGRAMI İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin