House of Cards 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu! [Video]

House of Cards 2. sezon ne zaman başlıyor?

resim yok
05 Aralık 2013 - 15:30
Magazin

Washington'daki politik ayak oyunlarını konu alan ve ünlü yönetmen David Fincher ve yıldız aktör Kevin Spacey'i buluşturan kaliteli dizi 'House of Cards' için ikinci sezonu için geri sayım sürüyor.

Ve geçtiğimiz gün yapılan duyuruyla dizinin 2. sezonunun ne zaman izleyicilerle buluşacağı da netlik kazandı.

 

İŞTE O TARİH

Netflix tarafından beklenen tarih 14 Şubat 2014 olarak açıklandı.

House of Cards'ın yeni sezonuna dair ilk fragman ve tanıtım posteri de yayınlandı. Görsel ve videoyu haberin sonunda bulabilirsiniz.

 

YENİ SEZONDA KİMLER VAR?

13 bölümden oluşacak yeni sezonda Spacey, Wright, Mara, Gill ve McRaney'ın dışında;

Mahershala Ali (Remy), Sebastian Arcelus (Lucas), Kristen Connolly (Christina), Nathan Darrow (Edward), Sakina Jaffrey (Linda Vasquez), Michael Kelly (Doug Stamper), Constance Zimmer (Janine) ve Rachel Brosnahan (Rachel) gibi isimler de hikayenin içinde yer almaya devam edecek.

 

SEZONUN YENİ OYUNCULARI

Sezonun yeni oyuncuları arasında ise;

Sam Page (Mad Men), Molly Parker (Deadwood) ve Joanna Going (Close to Home) yer alıyor.

 

HİKAYESİ

Siyasi arenada çevrilen entrikalar ve iktidar savaşları, ilgiyle izlenecek bir drama yaratmak için her zaman popüler malzemelerin başında gelir. 90'lı yıllarda, politikacı yazar Michael Dobbs tarafından yazılan aynı adlı kitaptan esinlenen ve BBC'ye mini dizi olarak uyarlanan 'House of Cards', Amerikalı yapımcılar tarafından bir kez daha, üstelik muhteşem bir kadro eşliğinde televizyona aktarılmaya başlandı.[reklam]

Son yıllarda 'The Curious Case of Benjamin Button' ve 'Social Network' filmleriyle ses getiren David Fincher tarafından yapımcılığı ve yönetmenliği üstlenen dizinin başrollerinde, Fincher'ın filmlerinde de rol alan iki ünlü yıldız yer alıyor. Seven filminde birlikte çalıştığı Kevin Spacey ve The Girl with the Dragon Tattoo filminde rol alan Robin Wright.

Kuvvetli kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonu ile karşımıza çıkan House of Cards, Washington'da hırslı bir politikacının zirveye tırmanışını anlatıyor.

Kevin Spacey tarafından canlandırılan Francis Underwood yıllarını Beyaz Saray koridorlarında geçirdikten sonra, artık başkanlık seçimlerine adaylığını koyması gerektiğini düşünüyor. Ne de olsa bunca zaman o koridorlarda gördüğü tüm üst düzey bürokratlar ile ilgili her türlü bilgiye sahip. Kimi hangi dosyayla tehdit edeceğini biliyor.

Bu gözü kara politikacının Robin Wright tarafından canlandırılan eşi Claire’in de ondan aşağı kalır yanı yok. Francis Underwood’un başkanlık koltuğuna ilerlemek için adeta iskambil kağıtlarından bir ev gibi itinayla inşa ettiği stratejisini ilgiyle takip ediliyor.

 

TEASER

 

YENİ SEZON POSTERİ

 

THE BLACKLİST 2. SEZON ONAYINI ALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin