How to Get Away with Murder'a yeni isim!

Dizinin dönüşünde bir de yeni karakterle tanışacağız.

resim yok
18 Aralık 2014 - 17:47
Magazin

Yeni televizyon sezonunun en dikkat çekici yapımları arasında yer alan 'How to Get Away with Murder' devam etmekte olan ilk sezonunda sezon ortası arasına girmiş durumda.

20 Kasım'da ekranlara gelen 'Kill Me, Kill Me, Kill Me' isimli bölümün ardından araya giren dizi, sezonun geriye kalan altı bölümünü tamamlamak için 29 Ocak'ta ekranlara geri dönecek.

 

YENİ İSİM

Dizinin dönüşünde bir de yeni karakterle tanışacağız.

TVGuide'ın haberine göre Cicely Tyson, How to Get Away with Murder'ın ilk sezon oyuncu kadrosuna konuk oyuncu olarak katılıyor.

 

KARAKTER DETAYLARI

Aktrisin dizideki karakteri hakkında herhangi bir bilgi verilmiş değil.

Kariyerinde Oscar adaylığı da bulunan tecrübeli aktrisin dizideki rolü hakkında bir yandan tahminler yapılıyor.

 

TAHMİN

Bunlardan biri de Annalise'nin (Viola Davis) annesi rolüyle karşımıza çıkabileceği. Ancak bunlar şu aşamada sadece bir tahmin ve aktrisin dizideki rolüyle ilgili henüz resmi ağızlardan bir açıklama yapılmış değil.

 

YENİDEN BİRLİKTELER

Üç kez Emmy Ödülü kazanmayı başaran 81 yaşındaki aktrisin diziye katılışı aynı zamanda kendisiyle Viola Davis'in The Help'ten sonra bir kez daha aynı projede yer almalarını sağlıyacak.[reklam]

KARİYERİ

Son dönemde Law & Order: Special Victims Unit'ta Ondine Burdett karakteriyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Cicely Tyson, yine son dönemde The Trip to Bountiful ile Tony Ödülü kazanırken ayrıca yakın zamanda oyunun televizyona uyarlanan filmi ile de Emmy adaylığı ve Screen Actors Guild adaylığı kazandı.

 

BİR BAŞKA İSİM

Dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer tecrübeli aktris ise Marcia Gay Harden olmuştu. Onu da  tekrarlayan bir rolle dizinin kış arasından dönmesiyle birlikte dizide görebileceğiz.

 

DİZİ NE ZAMAN DÖNÜYOR?

How to Get Away with Murder, 29 Ocak 2015 tarihinde sezonunun onuncu bölümü ile ABC ekranlarına geri dönecek.
 

 

'GRACEPOINT' DEVAM EDECEK Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin