Hülya Avşar da o polemiğe dahil oldu

Birbirlerine atıfta bulunarak 'veteran komedyen' polemiğini başlatan Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya'ya Hülya Avşar da dahil oldu. Avşar, "Hiçbir komedyen veteran olmaz" dedi.

Berfin Sengil
30 Nisan 2024 - 13:14
Magazin

Önceki gün Yeniköy'de objektiflere yansıyan Hülya Avşar, YouTube programı hakkında bilgi verdi. Avşar, "Şu an çok güzel gidiyor. Ben çok keyif alıyorum programı çekerken de yayınlanınca izlerken de... Bence güzel. Biraz daha rahat hissediyorum dijitalde de" diye konuştu.

'Cem Yılmaz Yapmaz'

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında başlayan 'veteran polemiği' için de konuşan Hülya Avşar, "Cem Yılmaz yapmaz. Bence hiçbir komedyen de veteran olmaz. Hasan Can da öyle dememiştir. Öyle demek istememiştir yani. Ben ikisi de birbirini seviyor diye biliyorum. Sosyal medyada öyle okuyordum" ifadelerini kullanarak güldü.

Ne Olmuştu?

Cem Yılmaz, stand up gösterisi için Gebze’den gelen seyircileri olduğunu belirtip, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" demiş ve Kaya'nın küfürlü konuştuğunu söyleyerek göndermeler yapmıştı.

Hasan Can Kaya'ya konuyla ilgili düşünceleri sorulduğunda ise, "Evet, çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim" diyerek karşılık verişmişti.

Veteran Ne Demek?

İngilizce kökenli olan veteran; ‘kıdemli’, ‘tecrübeli’, ‘deneyimli’, ‘emektar’ anlamlarına geliyor. Ayrıca ‘emekli’ ve ‘ilerleyen yaşına rağmen mesleğine devam eden’ kullanımı da söz konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin