Hülya Duyar o isimleri nasıl keşfettiğini açıkladı

Yalı Çapkını dizisinde Şefika rolüne hayat veren Hülya Duyar katıldığı programda ünlü oyuncular Hande Erçel ile Meryem Uzerli'yi kendisinin keşfettiğini öne sürdü. İşte Hülya Duyar'ın oyuncuları keşfettiği anıları...

Berfin Sengil
26 Ocak 2024 - 13:03
Magazin

Hülya Duyar şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Şefika karakterini canlandırıyor. Usta isim Fazilet Hanım ve Kızları, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarda kendisine yer bulmuş isimlerden biri. Geçtiğimiz gün Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Hülya Duyar burada söyledikleriyle gündem oldu.

Programda Hande Erçel ve Meryem Uzerli gibi ekranların sevilen isimleri keşfedenin kendisi olduğunu belirten Hülya Duyar bu sözlerini anılarıyla destekledi.

Konuk Oyuncu Oldu

Hülya Duyar, Hande Erçeli Tatar Ramazan dizisine konuk oyuncu olarak aldığını şu sözlerle anlattı:

"Meral Ablacığım (Meral Okay) bana ‘Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak’ demişti. Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için…

Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum. Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak.

Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu, ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı. 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim onu. Hep de kontakta kaldık."

Türkiye'ye Getirtmiş

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanınan Meryem Uzerli'yi keşif süreciyle ilgili de Hülya Duyar şu sözleri kaydetti:

"Meryem, Almanya’da oyunculuk yapıyordu. Meryem’i 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu. Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin