resim yok
20 Nisan 2011 - 00:00

Eski sarayda onu yeni bir hayat bekliyor... Hürrem bunu göze alabilecek mi?.. 

İbrahim Paşa, Hürrem'in karşısına onu kurtarabilecek bir teklifle çıkar. Hürrem onun teklifini tereddütsüz reddeder. Sultan Süleyman ise olan bitenden dolayı çok üzgün. Haremden uzun zamandır görmediği birisi ile görüşmek ister. 

İbrahim ve Hatice'nin evlilik kararlarını duyurmak için bir eğlence düzenleniyor.  Sarayda hazırlıklar devam ediyor. Bu sırada annesinden ayrı kalan Şehzade Mehmet rahatsızlanmış. Hatice onun halini görür. Hürrem'i ziyaret etmeye karar verir. 

Hürrem, Hatice'den sarayda bir eğlence düzenleneceğini öğrenir. Valide, Hatice'nin kendisinden habersiz bir şekilde Hürrem'e gitmesine kızgın. Hürrem ise sonunda İbrahim'in teklifini kabul etmeye karar verir. 

Hürrem hasbahçede düzenlenen eğlencenin ortasına gelir. Acaba haremdekilerin Hürrem'in gelişine tepkisi ne olacak?.. Sultan Süleyman, Hürrem'i nasıl karşılayacak?.. Denizden gelen bir genç adam Alexsandra Livolska'yı aramaya başlıyor... 

 

15. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin