resim yok
10 Mayıs 2011 - 00:00

 

18. Bölüm
İbrahim Paşa'nın sarayında Hanedan üyeleri için verdiği yemek devam etmektedir. Süleyman sarayın kubbelerini resmeden Leo'yu, Hanedan üyeleriyle tanışması için yanlarına çağırtmıştır. Hürrem'in yıllar önce öldüğünü düşündüğü Leo, şimdi kanlı canlı Süleyman'ın yanında durmaktadır... Artık bambaşka bir hayatı olan Hürrem, çoktan geçmişte bıraktığı Leo'yu ansızın karşısında görünce darmadağın olur... Hürrem Leo'nun yeni hayatına girmesiyle nasıl başa çıkacaktır? 

Süleyman ise Leo'dan, Süleyman'ın Hürrem'le poz verdiği yeni bir resme başlamasını ister. Resim haberini aynı anda alan Leo ve Hürrem, bu zor durumda ne yapacaklardır?

Matrakçı  Sadıka'nın kendisine verdiği pusulayı Kaptan Antonio'ya ulaştırmıştır. Sevdiği kadının ailesine haber gönderdiğini sanan Matrakçı, aslında Layoş'un ajanı Victoria'nın Süleyman'a karşı hain planına yardım etmekte olduğunun farkında bile değildir...
 
Hürrem ve Süleyman'ın aynı tabloda, bir aile gibi resmedilmesi fikri Mahidevran'ı mutsuz etmiştir. Gülşah ona Süleyman'a daha yakın olmasını sağlayacak bir fikir verir. Mahidevran, Hatice Sultan'ın boşalan dairesine geçecektir... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin