resim yok
27 Eylül 2011 - 00:00

 

İbrahim Tatlıses’in, hastane günlerinde “Ay Lav Yu” filmiyle moral bulduğu, onlarca kez izlediği filmdeki her repliği artık ezbere bildiği ortaya çıktı.
 
Her gün izliyor  
 
Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve aylardır tedavisi süren İbrahim Tatlıses’in Sermiyan Midyat hayranı olduğu ortaya çıktı. Ünlü türkücünün, TV izlemesine izin verildiği günden beri hastane odasında her gün defalarca Midyat’ın çektiği “Ay Lav Yu”yu izlediği, filmdeki her repliği ezberlediği öğrenildi.
 
Gözlerim doldu  
 
Durumdan haberdar olan Sermiyan Midyat, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti. Filmi bir kez da yönetmeni ve başrol oyuncusuyla izleyen İbrahim Tatlıses, “Bu filmle moral buluyorum. Diyaloglardan en küçük figürana kadar hepsini biliyorum” diye konuştu. Bu ilgi Sermiyan Midyat’ı duygulandırdı: “İbrahim Tatlıses’in beğenisi ve filmimle moral bulması beni çok mutlu etti, gözlerim doldu.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin