resim yok
20 Ekim 2010 - 00:00

İffet, Gold Film tarafından yirmi sekiz sene sonra diziye aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Müjde Ar'ın oynadığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak. Kartal Tibet'in yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet'in intikam alma öyküsü konu ediliyor. Ar, ilk baş rol canlandırdığı sinema filmi olan İffet'te yer alan tecavüz sahnesi için geçen sene programında yaptığı yorum ile dikkat çekmişti. "Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı" diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a göndermede bulunan Müjde Ar, "Türkiye'nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım seksen filmin altmışında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker ile çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnem ile büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle..." diyerek espri yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin