resim yok
23 Nisan 2011 - 00:00

Radikal yazarı Cem Erciyes bugünkü yazısında iki dizinin birbirine konuk olacağını söyledi. Peki bu iki dizi hangisi?

 

Star TV'nin özgün dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile TRT 1'in kaliteli absürd komedisi Leyla ile Mecnun ortaklaşa bir bölüm çekiyorlar. Ayrı kanallarda yer alan bu iki dizi, pek yakında birbirine konuk olacaklar.

 
"Sevgili komiserimiz Behzat Ç. ve arkadaşları, Star TV’den çıkacaklar, gidip TRT 1’de gösterilen Leyla ile Mecnun’a dalacaklar. Leyla ile Mecnun’un (tabii ki şaşkınlıktan) bir cinayete karışan kahramanlarını gözaltına alacaklar. Daha sonra, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümünde Mecnun’u, babası İskender, Yavuz Hırsız, Bakkal Erdal ve müzmin işsiz İsmail’le birlikte Ankara’da, cinayet büroda ifade verirken izleyeceğiz.
 
Leyla ile Mecnun’un absürt gerçekliği ile, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin gri atmosferi arasında bir benzerlik var mı, yok. Peki bu iş birliği nereden çıktı? Edebiyat aleminde kendini gösteren bir ‘ruhdaşlık’ halinden."
 
"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Leyla ile Mecnun'un ortak kökenleri, ‘Oğuz Atay sonrası oğlan çocukları’ damarı. Her ikisi de neredeyse tamamen erkek karakterlerden oluşan diziler de bu damarın popüler kültür versiyonları. Unutulmaz buluşmaya 2 hafta var: 4 Mayıs’ta Leyla ile Mecnun, 8 Mayıs’taysa Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ortak bölümleri yayımlayacak."
 
 
Behzat Ç. 30. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin