resim yok
12 Mayıs 2011 - 00:00

Öğrencilerin sorularını cevaplayan dizi oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Fartih Artman, Seda Bakan, Berkan Şal, Ayça Eren, dizinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca ve dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ dizinin gelecek bölümleriyle ilgili bazı ayrıntıları da dinleyicilerle paylaştı.

 

 

Dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ, Behzat Ç.'nin içinde sansürlü ve sansürsüz izleme seçeneklerinin olduğu dizinin DVD'lerinin Temmuz ayında piyasaya çıkacağının müjdesini verdi. Karlıdağ ayrıca dizinin filminin çalışmalarına başlandığını, filmde yeni oyuncularla Behzat Ç'nin kitabı değiştirilerek daha heyecanlı bir hale getirildiğini belirtti.
 
38. bölümle dizinin sezon arasına gireceğini söyleyen ünlü yapımcı, gelecek bölümlerde izleyiciyi Ercüment ile ilgili sürprizlerin beklediğini ancak Nejat İşler'in gelecek sezon kadroda yer alıp almayacağının henüz netleşmediğini ifade etti. Behzat Ç. ile Savcı aşkının büyük ilgili görmesi üzerine Erdal Beşikçioğlu, "Behzat'ın hayatına başka kadınlar da girecek" diyerek gelecek bölümlerin izleyicileri şaşırtacağının sinyallerini verdi.
 
Dizide içki yerine süt ve elma suyu içiliyor
 
Dizide içilen içkilerin gerçek olup olmadığı sorusuna Erdal Beşikçioğlu, her sahnenin en az 6 kez çekildiğini ve içilenin gerçek içki olması durumunda çekilmelere devam edilemeyecek bir hal alacağını vurgulayarak dizide içilen içkilerin elma suyu, rakıların ise süt olduğunu itiraf etti.
 
Melih Gökçek oynayacak mı?
 
Melih Gökçek'in Behzat Ç'de rol alacağı dedikodularının hatırlatılması üzerine dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ, "Böyle bir şey yok ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediye'lerinden büyük destek görüyoruz" diyerek Melih Gökçek'in dizide yer almayacağını ancak Behzat Ç.'nin çekimlerinde kendisinden büyük destek aldıklarını belirtti.
 
Behzat Ç. nasıl çekiliyor?
 
90 dakikalık dizi tartışmaları Behzat Ç. ekibince de gündeme getirildi. Dizinin ilk olarak 40 dakika olacak şekilde hazırlandıpını ve başka bir kanalla anlaşıldığını belirten Tarkan Karlıdağ, 90 dakika yayınlara rağmen dizi çekimlerinin günlük 12 saat olarak düzenlendiğini, 12 saatin aşıldığı günün ardından gelen çekim günlerinde ise çekimlere geç başlandığını, diğer dizilerin aksine her hafta farklı bir yönetmenin çekimiyle dizinin 3 farklı yönetmen tarafından dönüşümlü olarak çekildiğini söyledi.
 
Hızlı bir ekiple çalıştığını belirten Karlıdağ, diğer dizilerin aksine bu çalışma prensipleriyleBehzat Ç'nin 90 dakikalık dizi sürelerine ayakta kalabildiklerinin altını çizdi.
 
Dizide Harun karakterini canlandıran Fatih Artman 6 gündür rejim yaptığını açıkladı. 127 kiloya kadar çıktığını belirten Fatih Artman, dizide Harun'un diyete girmeyeceğini, atıştırmaya devam edeceğini açıkladı.
 
İki dizi neden birleşti ?
 
Leyla ile Mecnun, Behzat Ç'nin bir dizi olduğunu hatırlattı Geçtiğimiz hafta Leyla ile Mecnun adlı diziyle ortak bölüm çeken Behzat Ç, komedi dizisiyle birleştirdiği senaryosuyla beğeni toplamıştı.
 
Leyla ile Mecnun dizisini absürt komedi olması nedeniyle kabul ettiğini belirten Erdal Beşikçioğlu, "Halkımız Behzat Ç. ile çok fazla empati kurmaya başladı. Gerçek ismimiz unutuldu, karakterle anılmaya başladık. Gerçeklik duygusu ortadan kalktı. Leyla ve Mecnun gibi bir diziyle ortak bölüm çekmemiz Behzat Ç'nin bir dizi karakteri olduğunu hatırlattı. 38 bölüm sizin için 1 bölüm kendimiz için çektik." diyerek ortak bölüm fikrinin nasıl ortaya çıktığını açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin