İki oyuncu arasında din polemiği başladı!

Tuba Ünsal, sürekli din değiştiren meslektaşı Tuğçe Kazaz'a sert gönderme!

resim yok
13 Haziran 2013 - 10:30
Magazin

Tuba Ünsal, sürekli din değiştiren meslektaşı Tuğçe Kazaz'a sert gönderme!

 

İkinci kez Müslüman!


Bir Yunan vatandaşıyla evlenip Hıristiyanlığa geçen, üç yıl önce boşanıp Budizm'e merak saran Tuğçe Kazaz, bir süre önce tekrar Müslüman olduğunu açıklamıştı.

 

Namaza başladı

Tesettür defilelerinde boy gösteren Kazaz, twitter'ına namaz kılıp, oruç tuttuğunu yazmıştı.

ÜNSAL: "DİNİMİZDE KALICI KALMASI DİLEĞİMLE"

Ünlü mankene yanıt veren Tuba Ünsal, yeni polemik başlattı. Ünsal, meslektaşına "Dinimizde kalıcı olması dileğimle" şeklinde bir tweet attı.

 

Açıklama yapmak istemiyor

 

Tuğçe Kazaz ise, “Bu konularda açıklama yapmak istemiyorum” dedi. şeklinde bir tweet attı.

 

Neden din değiştitmişti?

Kazan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''hangi duygularla İslamiyet'i bırakıp Hıristiyan olmaya karar verdiniz?' sorusuna ''O günün şuur seviyesinde, evlenmeye karar verdiğim insan için ve aşk duygusunun güdümünde böyle bir karar almıştım.'' cevabını vermiş ve sözlerine şöyle devam etmişti:

''Az şey bildiğinizde karar vermek daha kolaydır. Ben de o dönem İslamiyet hakkında çok bilgiye sahip değildim. İç çatışma içindeydim. Hıristiyanlığı seçmemin ilk nedeni arayışlarımdı, aşk vesile oldu. Ancak Hıristiyan olduktan sonra da arayışlarım son bulmadı, tatmin olmadım.
[reklam]
İslamiyet'i doğru bulmadığım için reddetmiş değilim. Sadece kaynaşamamıştım. İnanç ve din üzerine çok bedel ödedim. Öğrenmeye başladıkça İslamiyet'le yeniden bütünleştim.''

Ünsal'ın kariyeri

Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi.

1998 yılında düzenlenen Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Tövbeler Tövbesi adlı dizide oynadı.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Oyuncunun ikinci evliliğinden Sare isimli kızı bulunmaktadır.

 

 

DİZİ SETLERİNE YENİDEN DÖNÜŞ YAPTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin