resim yok
18 Aralık 2011 - 00:00

 

Tuba Büyüküstün'den örnek davranış. Anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu, doğum sonrası hediye kabul etmeyeceğini, bunun yerine ikizleri için düzenlenen fidan kampanyasına bağışta bulunulmasını istedi.
 
HEDİYE YERİNE TEMA'YA BAĞIŞ
Büyükaşk yaşadığı Onur Saylak'la geçtiğimiz aylarda sadece ailesi ve çok yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen Tuba Büyüküstün, anne olmak için gün sayıyor. Her geçen gün artan bir heyecanla dünyaya gelecek bebeklerini bekleyen çift, müthiş bir projeye de imza atıyor. Doğumun ardından gelecek hediyeleri kabul etmeyeceklerini; çünkü ikizlerinin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını açıklayan çift, bunun yerine TEMA'ya bağışta bulunulmasını istedi.
 
BAĞIŞ YAPAN SERTİFİKA ALACAK
 
Hamileliğinin yedi buçuk ayını geride bırakan Tuba Büyüküstün'ün hayranları bu çağrı üzerine TEMA'yla ortak bir organizasyon düzenled. Sanal alemde binlerce üyesi olan Tuba fanları, doğacak ikizler için TEMA'ya yapacakları bağıştan sembolik bir sertifika alacaklar. Bu sertifikalar doğum sonrası Büyüküstün'e ulaştırılacak ve ikizler adına bir orman oluşturulacak. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, yakınlarına da hediye yerine bu organizasyonlara destek vermeleri için çağrı yaptı.
 
TUBA, NORMAL DOĞUM İSTİYOR
 
Doğumuna bir buçuk ay kalan Tuba Büyüküstün, normal bir doğum yapmayı planlıyor. Her gün düzenli olarak yürüyüş yapan Büyüküstün, ikizlerini Caddebostan'daki yeni evinde büyütecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin