İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen oyuncu İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi... İlayda Alişan ve Oğulcan Engin sevgili mi? Ne zamandır birlikteler? Tanışma hikayeleri nasıl? İlayda Alişan kimdir? Oğulcan Engin kimdir? Oğulcan Engin ve Miray Daner neden ayrıldı?

Pınar Alçiçek
17 Temmuz 2023 - 12:10
Magazin

İsimleri bir süredir aşk dedikodularına karışan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve oyuncu İlayda Alişan'ın aşkı Kenan Doğulu konserinde ifşalandı! 

23-07/17/qwedfv.jpg

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Miray Daner ile yollarını ayıran Oğulcan Engin ve bir çok projede adından söz ettiren İlayda Alişan, Çeşme'de Kenan Doğulu konserine katıldı. Taze çiftin sarmaş dolaş halleri ise cep telefon kamerasına yansıdı!

23-07/17/64b4de2da4686022208eacbc-1689589034.jpg

Geride bıraktığımız haftalarda bir partide kameralara takılan ikili, sevgili iddialarını yalanlayarak "Arkadaşlar biz Oğulcan ile çok iyi iki arkadaşız" demişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin