İlker Aksum'dan eski sevgiliye gönderme!

İlker Aksum ve sevgilisi Şeyma Şener, Kuruçeşme'de kahvaltı yaptığı mekan çıkışı objektife yansıdı.

resim yok
29 Kasım 2013 - 11:01
Magazin

İlker Aksum ve sevgilisi Şeyma Şener, Kuruçeşme'de kahvaltı yaptığı mekan çıkışı objektife yansıdı.

 

MAHKEMEYE VERECEK

Aksum, kendisi için 'Beni aldattı' diyen eski sevgilisi Burçin Abdullah'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.

Abdullah'ın adını önce ''Neydi adı'' diyerek hatırlamadığını ima eden Aksum, daha sonra eski sevgilisine;

 

AĞIR GÖNDERME

''Biliyorsunuz dünya çapında meşhur... Suudi Arabistan, Irak, İran'' sözleriyle ağır bir göndermede bulundu.

Aksum, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında kendisini aldattığını söylediği Abdullah ile mahkemede hesaplaşacaklarını belirtip;

''O arkadaşla mahkemede görüşeceğiz.

10 bin lira kadar bir tutar düşünüyoruz ona avukatım karar verecek. Kazanırsam çatır çatır yerim'' diye konuştu.

 

''RUSSELL BENLE DE GÖRÜŞTÜ''

Aksum daha sonra Russell Crowe'un Türkiye’de çekeceği 'The Water Diviner' adlı filmdeki rolünü Mert Fırat'a kaptırdığı yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine;

''Rolü kaptırmak biraz ağır olmuş. Ben de Mert'in seçildiğini biliyorum. Russell Crowe ile ben de dahil 14 kişi görüştü'' dedi.[reklam]

AKSUM'UN KARİYERİ

Aksum, 30 Kasım 1971'de Isparta'da doğdu. Nurten- Mehmet Bülent Aksum çiftinin oğlu olan İlker Aksum'un, İlkay ve Alpay adında ikiz kardeşleri var. Babası pilot olan Aksum, Etimesgut Şeker İlkokulu'nda eğitim hayatına başladı. Mehmetçik Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1989'da Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nı kazanarak 1993 yılının sonunda mezun oldu.

1994 yılının yazında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Aksum'un ilk profesyonel rolü Hamlet oyununda Ophelia rolüdür. İki sene 10'un üzerinde oyunda rol aldıktan sonra kadro açılmadığı için ayrılıp 1996'da İstanbul'a dönüp yerleşti. Kısa bir süre sonra da askerliğini Kars Sarıkamış'ta yaptı.

Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda kısa bir süre, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda bir yıl çalıştı. Okul arkadaşı Devin Özgür Çınar'ın teklifiyle "Sır Dosyası" dizisinde bir bölüm oynadı. Bu sayede Taylan Biraderler ile tanıştı. Ve kısa süre içinde kendisini başrolünü en meşhur şempanzemizin 'oynadığı' "Çarli" dizisinin Afakan Dayı'sı olarak buldu.Aksum asıl çıkışını ise Ruşen karakterini canlandırdığı Yabancı Damat dizisiyle yaptı.

Aksum, 2006'da ilk sinema filmi olan, Durul ve Yağmur Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet'le 28. SİYAD Türk Sineması Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Televizyonda "Birimiz İkimiz İçin" adlı yarışma programını sundu. Çok sayıda tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol alan Aksum, "Bizim Büyük Çaresizliğimiz" adlı filmde ilk defa bir sinema filminde başrolde yer aldı. Meslektaşı Belgin Erdoğan ile 2008'de evlenen Aksum, 2012'nin Eylül ayında boşandı.

 

 

İLKER AKSUM'UN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin