resim yok
07 Şubat 2012 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun’un setinde Ezgi Asaroğlu’yla yaşadığı dayak olayıyla gündeme gelen Ushan Çakır, Osman Sınav’ın “Uzun Hikâye” filminde Kenan İmirzalıoğlu’yla başrol oynayacak
 
“Ezel” dizisinin ardından bu sezon televizyona iş yapmama kararı alan Kenan İmirzalıoğlu, mart ayında altıncı filminin çekimlerine başlıyor. İmirzalıoğlu, kendisine “Deli Yürek” dizisi ve “Deli Yürek Bumerang Cehennemi” filmiyle şöhretin yolunu açan Osman Sınav’ın, Mustafa Kutlu imzalı romandan yola çıkarak aynı adla çekeceği yeni filmi “Uzun Hikâye” için  hazırlanıyor. Olgun Şimşek, Zafer Algöz, Ayçin İnci ve Kürşat Alnıaçık’ın da rol alacağı konuşulan filmde İmirzalıoğlu’nun oğlu rolünü, kendisinden 10 yaş küçük olan Ushan Çakır canlandıracak.
 
 
28 yaşındaki Çakır, “Leyla ile Mecnun” dizisinde rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’nu darp etmekten yargılanıyor. Onur Ünlü’nün “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi” ile Çağan Irmak’ın “Dedemin İnsanları” filmlerinde de rol alan Çakır, önceki ay tiyatrodaki performansıyla da ödül almıştı. Darp olayının ardından “Leyla ile Mecnun”dan ve rol almaya hazırlandığı tiyatronun kadrosundan çıkarılan Çakır’ın işleri yeniden açıldı.
 
Vizyon tarihi 19 Ekim
Bulgaristan göçmeni Ali ile oğlunun başından geçen olayları anlatan filmin senaryosunu “Sınav” filminin de yazarı olan Yiğit Güralp kaleme aldı. Filmde İmirzalıoğlu, göçmen Ali rolüne hayat verecek. Ayvalık’ta çekilmesi planlanan projenin set takvimi mart-nisan ayları olarak belirlendi. “Uzun Hikâye” 19 Ekim 2012’de izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin