Indian Summers'ın 2. sezonuna oyuncu yağmuru!

Yeni sezonun yeni yüzleri ve karakterleri belli olmaya başladı.

resim yok
26 Mayıs 2015 - 13:42
Magazin

İlk sezonunu geride bırakan Channel 4'un dönem dizisi Indian Summers'ın ikinci sezonundan haberler gelmeye devam ediyor.
.
Yeni sezonun yeni yüzleri ve karakterleri belli olmaya başladı.
.
İşte yeni sezon öncesi son bilgiler:
 

2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Blake Ritson (Da Vinci’s Demons, Upstairs Downstairs), Rachel Griffiths (Brothers & Sisters), Art Malik (Homeland,The Jewel in the Crown, True Lies), James Fleet (Four Weddings and a Funeral, The Hollow Crown), Sugandha Garg (My Name Is Khan) ve Arjun Mathur (My Friend Pinto) ikinci sezon için dizinin oyuncu kadrosuna ismini yazdıran yeni isimler oldular.
 

KARAKTER DETAYLARI

Peki kim hangi karakteri canlandıracak?
.
- Blake Ritson, Alice'in ayrı yaşayan ve araları açılmış kocası Charlie Havistock,
.
- Art Malik,  Maharaja Maritpur,
.
-  Rachel Griffiths, Maharaja'nın şaşırtıcı geçmişini gizleyen gizemli Avustralyalı metresi Sirene,
.
.
- James Fleet, sürpriz gelişi yönetimin en üst düzeyinde yaklaşan bir değişikliğin habercisi olan Lord Hawthorne, 
.
- Sugandha Garg ve  Arjun Mathur ise bağımsızlık hareketinin bir parçası olan Kaira ve Naresh karakterlerine hayat verecek.
.
Böylelikle bu isimler Julie Walters, Craig Parkinson, Craig Parkinson, Henry Lloyd-Hughes, Jemima West, Nikesh Patel, Roshan Seth, Lillete Dubey, Alexander Cobb, Fiona Glascott, Amber Rose Revah, Aysha Kala, Olivia Grant ve Edward Hogg gibi oyuncuların arasına katılmış oldular.
 

HİKAYE 1935'E TAŞINIYOR

İngiliz sömürge yönetiminin olduğu 1932 senesi Hindistan'ına bizleri götüren ilk sezonun ardından ikinci sezonun 1935'li dönemde geçeceğini belirtelim.
 

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Charlie Pattinson, Simon Curtis, Rebecca Eaton ve Elaine Pyke'ın yapımcılığında ikinci sezon çekimleri başlayan dizinin 2016 senesinin ilk aylarında yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşması bekleniyor.
.
'CRITICAL'IN 2. SEZONU GELECEK Mİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin