International Emmy Awards'ın resmi İnstagram hesabında Kara Sevda'nın beğenisi dikkat çekti!

International Emmy Awards'a aday gösterilen ve ilk kez bir Türk proje olarak tarihe geçen Kara Sevda dizisi severler nefeslerini tuttu. International Emmy Awards'ın resmi İnstagram hesabında Kara Sevda'nın beğenisi dikkat çekti.

Berfu Gürle
17 Kasım 2017 - 14:38
Magazin

Geçtiğimiz gün International Emmy Awards'ın resmi sosyal medya hesabı sadece 316 kişiyi takip ederken Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'de takip edilen isimler yer arasında aldı. Ayrıca Ay Yapım'ıda takibe alan International Emmy Awards'ın takipçi sayısı 13,9 Bin...  International Emmy Awards'ın resmi İnstagram hesabında Kara Sevda'nın beğenisi dikkat çekti. 

Diziler.com olarak yakın bir gözlem ile hesabı inceledik ve paylaşımlarda Kara Sevda'da bir rekor kırdığını gördük. International Emmy Awards'ın 2 gün içerisinde paylaşımlarına baktığımızda 10 adet paylaşım yapılmış ve Kara Sevda paylaşımı hesabın en fazla beğeni ve yorum alan fotoğrafı olmuş.

International Emmy Awards'ın resmi sosyal medya hesabına bakmak için tıklayın

Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan o fotoğraf

17-11/17/international-emmy-awardsin-resmi-instagram-hesabinda-kara-sevdanin-begenisi-dikkat-cekti-1510918194.png

Hesabın beğeni ve yorum sayısı en fazla 600'ü geçmezken Kara Sevda'nın 18 saat önce paylaşılan bu fotoğrafı tam 7 bin 864 beğeni ve bin 864 yorum alarak rekor kırdı. 

Hayranlarının dizinin bitmesine rağmen takip ettiği dizi Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Dizi' ödülünün sahibi olabilecek mi? Finale kalan dizinin merak edilen bu sorusu 20 Kasım’da New York’ta yapılacak törenle belli olacak. 

Berfu Gürle / Özel Haber

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin