resim yok
27 Ocak 2011 - 00:00

Ece Erken'in kankası Yeliz Şar; Erken'in, eski sevgilisi Davut Güloğlu ile program yapmasına kızdı

 

Nispet için Ece Erken'in düşmanı Mehmet Ali Erbil'le ilişkiye başladı. Mehmet Ali Erbil'in, bir zamanlar Ece Erken'in yakın arkadaşı olan Yeliz Şar ile birlikte olduğu öğrenildi. Yeliz Şar; Ece Erken'in, eski sevgilisi Davut Güloğlu'yla Kanaltürk'te Hayata Gülerken isimli bir program yapmaya başlamasına sinirlendi. Karşılığında Ece Erken'in kavgalı olduğu Mehmet Ali Erbil ile ilişki yaşamaya başladı. Mehmet Ali Erbil'in, yaşça kendisinden epey küçük olan sevgilisi Yeliz Şar'la olan ilişkisine özen gösterdiği, ancak dillere düşmemek için gizli görüştüğü söyleniyor.

KAYITSIZ KALMADI

Ece Erken'se Davut Güloğlu ile program yapmasının profesyonellik gereği olduğunu söylese de Yeliz Şar; Ece Erken'in bu sözlerinden tatmin olmadı. İlk başlarda Mehmet Ali Erbil'in ilgisine kayıtsız kalan Yeliz Şar, dostu ile arası bozulunca, ilişkiye start verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin