resim yok
09 Aralık 2012 - 00:00

 

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi “İntikam” için geri sayım başladı. İşte, başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in paylaştıkları, önümüzdeki haftalarda ilk bölümüyle ekranda olacak dizinin imaj çekimlerinden ilk kareler, ilk bilgiler...
 
Gösterildiği her ülkede reyting rekorları kıran fenomen dizi “Revenge” Türkiye’ye uyarlandı. Disney yapımı olan, orijinali Amerika’nın ABC televizyonunda gösterilen “Revenge”in uyarlaması, ülkemizde “İntikam” adıyla izleyiciyle buluşacak.
 
Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in başrolleri paylaştığı, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı ve yapımını da In D House’un üstlendiği dizi, daha şimdiden “Revenge”in Türkiye’deki takipçilerini heyecanlandırdı.
 
Geçen hafta yayınlanan ilk fragman da büyük ses getirdi, sosyal medyaya fragmanla ilgili yorum yağdı.
 
BEREN SAAT BU ROL İÇİN DÖVÜŞ DERSLERİ ALDI
 
Babası komploya kurban giden bir genç kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşması ve intikam savaşını konu alan “İntikam”ın çekimleri geçtiğimiz günlerde, Kandilli’de başladı. Diziyle ilgili en çok merak uyandıran, başrol oyuncusu Beren Saat’in aksiyon sahneleri... Heyecan dozu yüksek yapımdaki zorlu sahneler için dövüş sanatları hocasından özel dersler alan ünlü oyuncunun o teknikleri ekrana nasıl yansıtacağı merakla bekleniyor.
 
İDDİALI SENARYO GÜÇLÜ BİR KADRO
 
Rol aldığı her dizide unutulmaz bir karakter yaratan, “Aşk-ı Memnu” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne” ile hayran sayısını katlayan Beren Saat, bu dizide komploya kurban giden babasının intikamını almaya yeminli bir genç kızı oynayacak.
Dizinin diğer bir önemli karakterine ise Nejat İşler hayat verecek. En son “Keşanlı Ali Destanı”nda rol alan, “Behzat Ç”de de konuk oyuncu olarak zaman zaman kendini gösteren İşler, “İntikam”ın başrollerinden birini üstlendi.
Binbir Gece” dizisiyle çıkış yapıp ardından dümeni beyazperdeye çeviren, “Başka Dilde Aşk”, “Dedemin İnsanları”, “Beni Unutma” gibi önemli filmlerde rol alan Mert Fırat da “İntikam” ile ekranlara iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.      
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin