resim yok
03 Ekim 2013 - 11:16
Röportaj

Kanal D'nin sevilen dizisi 'İntikam'da izleyici karşısına Hakan rolüyle çıkan Engin Hepileri, yeni sezon coşkusu yaşıyor.

Yüksek tempoyu sevdiğini, üç aylık tatil döneminde seti ve çalışmayı özlediğini söyleyen başarılı oyuncuyla buluştuk; Hakan’ın bu sezon yaşayaşacağı travmaları, tiyatro ve sinema projelerini konuştuk.


* 'İntikam' yeni sezonu açtı, çekimler tüm hızıyla başladı. Peki ilk sezonun yorgunluğunu üzerinizden atabilmiş miydiniz?

- Attım attım... Üç ay kadar tatil yaptım. Seti özledim bile hatta...      
     
* Nasıl geçti tatil?

- Güzel geçti. Yurtdışına gittim önce. Sonra Ayvalık’a gidip annemi ziyaret ettim. İstanbul’a da bilerek biraz erken geldim ki ön hazırlık yapayım...

* Nasıl başladı çekimler? Sette durumlar nasıl?

- Sıkı başladık, gayet tempolu... İlk günden 26 sayfa çektik Beren Saat ile, o derece yani... Ama ben yüksek tempoyu seviyorum, vücut daha iyi çalışıyor. O yüzden şikayetçi değilim.

* Gelelim hikayeye ve canlandırdığınız Hakan karakterine...

- Hakan'ın işleri belli olmaz. Kimle anlaşacağını, kimle iş yapacağını ben de bilmiyorum. İzleyip göreceğiz. Yağmur ile dostluğu devam ediyor ama her koşulda, orası kesin. Bir de hayatının bu kadar günlük güneşlik olacağını zannetmiyorum.

* Neden?

- Detay vermeyeyim ama bazı travmalar yaşayacak. Başından geçecek ilginç şeyler var.

* Geçmişini de öğrenecekmişiz bu sezon galiba...

- Evet, aile bağlarını, nereden geldiğini göreceğiz. Hakan bizi biraz da üzebilir..

 

HAKAN'I ETKİLEMEK HİÇ KOLAY DEĞİL

* Dizi için dövüş dersleri de aldınız, değil mi?

- Evet... Hep Yağmur yüzünden... Ona bu kadar yakın olmamdan dolayı. Nerede ne olacağı, kimin nereden çıkacağı belli olmuyor ki... Hakan da korkuyor ve dövüş teknikleri öğrenmek zorunda kalıyor.

* Zorlandınız mı derslerde?

- Zorlanmadım ama vücudum alışık olmadığı için küçük tepkiler verdi.

* Ne gibi?

- Kollarımda morluklar oldu mesela... Ama bu işlere yeni başladığım için çok doğalmış.[reklam]

* Merak ediyorum, Hakan'ın hayatında hiç aşk olmayacak mı?

- Açıkçası bu kadar duygusal bir adam aşık olmalı diye ben de düşünüyorum. Ama işten güçten aşka vakit bulamadı hiç. Belki bu sene çıkar karşısına biri... Gerçi bir kadının onu etkilemesi de pek kolay değil.

* Diziyle ilgili sokakta nasıl tepkiler alıyorsun?

- “Sen ölmedin mi?” diye soran çok oldu. Bir de ''Şu Yağmur'un sana yaptıkları ne zaman bitecek? Sana neden böyle yapıyor?'' sorusuna çok alıştım artık. Arada kıyafetlerimi nereden aldığımı soranlar da çıkıyor.

 

BİR KARA KOMEDİYLE TİYATRO SAHNESİNDE

* Dizinin yanında bir de tiyatro oyunu var gündeminizde... Onun detaylarını da öğrenibilir miyim?

- Bu sene yapımcılığını da yaptığım bir oyunumuz var. Adı 'Katil Joe'. Dört senedir elimde olan bir metindi, doğru zamanı bekledim. Sağlam bir kara komedi geliyor diyebilirim.

* Oyuncular belli mi?

- Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mehmet Birkiye ve Defne Halman var. Mehmet Birkiye aynı zamanda yönetmenliğini yapıyor. Benim de yapımcı olarak imza attığım ilk iş olacak.

* Hem yapımcılığını üstlendiniz, hem oynuyorsunuz...

- Bu benim için bir hayaldi. Ama yapamayacağım bir şey değil. Arkadaşlarıma çok güveniyorum.

* Öykü Karayel nasıl tiyatroda?

- Mükemmel. Rolü çok zor aslında, ama altından başarıyla kalkıyor. Sahnede bambaşka bir Öykü göreceksiniz.

* Siz katili mi oynuyorsunuz?

- Evet... Güzel suratlı, efendi katillerden! Kibar, iyi niyetli... Sonra hiç görmek istemediğiniz bambaşka bir insan çıkıyor karşımıza.

* Dizi temposu zaten zorlu... Oyuna nasıl yetişeceksiniz?

- Ayarlayabiliyorum, sorun olmuyor. Geçen sene de tiyatro yaptım, çekimlerimi ona göre programladım. Yapımcı ve yönetmenimiz bu konuda son derece anlayışlılar, çok yardımcı oluyorlar.

 

 

ENGİN HEPİLERİ'NİN KADINLARDA ÇEKİCİ BULDUĞU DETAY NE?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin