İrem Derici aldatılmalara doyamadı!

Ünlü popçu 'İrem Derici' Cem Belevi'nin kendisini aldattığını iddia etmesi üzerine tekrardan aldatıldığını açıkladı... İrem Derici'nin ilişkilerindeki bu nihai sonlu döngünün ne zaman kırılacağı ise merak konusu. Peki İrem Derici kim? Kaç yaşında ve nereli?

Pınar Alçiçek
04 Ocak 2023 - 11:55
Magazin

İrem Derici'nin 'İbo Show Yılbaşı Özel' programında yaptığı açıklamalar hem güldürdü hem de şoka uğrattı... 

İLGİLİ İÇERİK

İbrahim Tatlıses'in "Kimseyi bulamıyor musun?" sorusuyla samimi açıklamalarda bulunan Derici, "Bulamıyorum diyordum hala bulamıyorum hatta geçen sene burada aldatıldığımı itiraf etmiştim. Allah sizi inandırsın yine aldatıldım... 365 günde değişen hiçbir şey yok, onların kendi gerizekalılığı ama aldatan beni aldatıyor." cevabıyla sitem etti...

23-01/04/2023-01-04-8.png

Cem Belevi de aldatmıştı!

Geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Belevi ve İrem Derici çifti, ihanet nedeniyle ilişkilerini noktalamıştı. Belevi'nin kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığını öğrenen Derici, eski sevgilisine "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" şeklinde sosyal medyadan hakaret etmişti.

23-01/04/rem-derici.jpg

 Şarkıcı Cem Belevi'nin Derici'ye cevabı ise şu şekildeydi:

"Aslında biz İrem'le daha önce ilişkimizi noktaladık. Bunu duyurmak istemedi, benden de rica etti. Özel bir sebebi var, kendisine ve ilişkimize saygı duyduğum için o da bende kalacak. Ben kendisini çok sevdim. Yürütemedik olmadı. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım"

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin