resim yok
04 Mart 2011 - 00:00

Sadettin Saran hangi ünlü oyuncuyla aşk yaşıyor...

 

Sadettin Saran ve Zeynep Beşerler’in aşk yaşadıkları iddiası Aralık'ta magazin basınında yer almıştı.

Sadettin Saran’ın şirketinin organize ettiği boks maçına beraber katılan ikilinin, Çırağan Kempinski’de buluştuğu iddia edilmişti. Zeynep Beşerler'se “O lokantada Sadettin Bey’in yapım ekibi ile beraber toplantıdaydım. Sadettin Bey on dakikalığına yanımıza uğradı. Aramızda asla bir ilişki yok” diyerek aşk iddialarını yalanlamıştı. O günden sonra sık sık bir araya gelen çiftin arkadaşlığının aşka döndüğü ortaya çıktı.

 

Birbirini henüz tanıma aşamasında olan ve ilişki yıpranmasın diye basından saklama kararı alan çiftin gözlerden uzak mekanlarda görüştüğü öne sürüldü. Zeynep Beşerler, Saran’dan önce altı sene Kenan İmirzalıoğlu'yla beraber olmuştu. Saran'sa Hülya Avşar'la olan ilişkisini bitirmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin