resim yok
14 Mart 2013 - 00:00

Medyada çıkan haberler hakkında yapımcı şirkettenten yanıt geldi!

 

İşler Güçler dizisinin yapım şirketi bazı internet sitelerinde çıkan oyuncular ve yapım şirketi arasında sorun olduğu haberlerini yalanladı.

İşte Limon Yapım'ın o açıklaması..

Basında yer alan ,isler güçler dizisi yapım şirketini ve oyuncularını, karalamaya yönelik haberler asılsız ve haddi aşan ifadeler taşımaktadır.

Oyuncular ve Yapım arasında hiç bir problem yoktur. Oyuncularımızı ve bizi yıpratmaya çalışan asılsız haberlere değerli seyircilerimizin itibar etmeyeceklerini biliyoruz. İftira niteliği taşıyan haberi yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Saygılarımızla,
Limon Yapım

 

 

Bu arada dizinin yeni bölümünde ünlü oyuncular Nurgül Yeşilçay, son olarak Yahşi Cazibe'de rol alan güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, komedyen Kadir Çöpdemir ve usta oyuncu Mustafa Uğurlu konuk oyuncular olarak yer alacak.

'İşler Güçler' 33. bölümden ilk görüntüler için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin