resim yok
09 Ağustos 2012 - 00:00

 

Sevilen dizi İşler Güçler'i Ramazan bereketi sardı. Bakın karakterler Ramazan'ı nasıl fırsata dönüştürmeye kafaya koydu...
Star TV'nin yaz bombalarından İşler Güçler'in Modern Muzip Yalanları her bölümüyle Perşembe akşamlarını damgasını vurmaya devam ediyor. İşler Güçler, 9 Ağustos Perşembe akşamı Star TV ekranlarına 7. Bölümü ile geliyor.
 
 
İşler Güçler’in bir önceki bölümünde nihayet şeytanın bacağı kırılmış ve ekibin hazırladığı program yayımlanmıştı. Üçlünün canla başla hazırladıkları program tam olarak istedikleri şekilde olmasa da diğer olumsuz unsurlara rağmen yayımlanmış ve ekip büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak, yapımlarının yayımlanma derdi sona ermiş olsa da üçlünün yeni bir sorunu doğmuştu: Reytingler! Reyting yüksek tutma telaşı yaşamaya başlayan ekip kaliteyi de arttırmak için kafa yormaya başlamıştı. Artık daha iyi programlar hazırlamak için kolları sıvayan üç arkadaştan Ahmet, sanat filmi serisinin ilki olan "Üç beyaz" için de startı vermişti. Ancak Ahmet bu süreçte, büyük bir sürprizle karşılaşmıştı.
9 Ağustos Perşembe akşamı Star TV ekranlarına gelecek olan İşler Güçler 7. Bölümde Ahmet, akşam ezanının çok geç okunuyor olmasından şikayet edecek ve orucunu erken açmanın yollarını arayacaktır. Ahmet, bunun için de Feride'den yardım isteyecektir. Murat, Ramazan dolayısıyla yeni bir program yapmanın telaşına düşecektir. Ses getirecek bir ramazan programı için de kötü çocuk olmaya karar verecektir. Sadi, Meslek Hikayeleri projesini Ramazan'a uydurmaya çalışacaktır. Yeni yetenekleri keşfetme yoluna gidecek olan Sadi, Hale'den yine paçayı kurtaramayacaktır. Kahramanlarımızın işleri yine ters gidecek ve birbirlerine yine sımsıkı sarılacaklardır.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin