İsmail Hacıoğlu ayrılığı kaldıramadı

Vildan Atasever'le 4.5 yıllık evliliği geçtiğimiz günlerde bitince aşk acısı çeken ünlü oyuncunun, bitkin halleri görenleri üzdü.

resim yok
18 Şubat 2015 - 14:29
Magazin

En son Osmanlı Tokadı adlı dizide birlikte rol aldığı 4,5 yıllık eşi Vildan Atasever ile geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan İsmail Hacıoğlu önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıda görüntülendi.

 

 

BİTKİN HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Erkek arkadaşları ile birlikte alkol aldığı gözlenen Hacıoğlu'nun bitkin halleri objektiflere böyle yansırken, şimdiye kadar magazin basınıyla bir türlü yıldızı barışmayan oyuncunun, görüntülendiğini anlayınca sakin tavırlar sergilemesi ise dikkat çekti.
 

YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Boşanmasına rağmen önceki hafta katıldığı bir galada evlilik yüzüğünü çıkarmadığı gözlenen Hacıoğlu, bu kez yüzüğünü çıkarmıştı. Parmağında alyansı olmayan oyuncunun henüz boşanmanın etkisinden kurtulamadığı gözlendi.
 

Yıllardır yaşadığı Datça'dan İstanbul'a geri dönen Hacıoğlu'nun arka arkaya yaktığı sigaralarla arkadaşlarına dert yanması da dikkat çekti.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin