resim yok
16 Eylül 2014 - 12:07
Magazin

Çekimleri başladı...

Traktörle yola düştüler!

Özlem Tekin ve İsmail Hacıoğlu, 'Sonsuz Bir An'ın çekimleri için Denizli'de başlayan çekimlerde traktöre binip köylülerle yayla keyfi yaptı.


İşte detaylar:

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin ve Ferhat Gündoğdu'nun paylaştığı 'Sonsuz Bir An' Denizli Buldan'da 'motor' dedi...

 

ÇEKiMLERi BAŞLADI...

'Sonsuz' filminin devamı olarak çekilen 'Sonsuz Bir An'ın çekimleri Denizli'nin Buldan ilçesinde başladı.

 

HALK FİGÜRAN OLDU

Film ekibine büyük ilgi gösteren Buldanlılar, bazı sahnelerde figüran olarak gönüllü oynadılar.

Filmde, Buldan Halk Tiyatrosu'nun amatör oyuncuları da rol aldı.[reklam]

ÇEKİMLER NERELERDE YAPILACAK?

'Sonsuz Bir An'ın çekimleri Buldan'daki 10 günlük çalışma programının ardından Foça, Antalya ve İstanbul'da devam edecek.

Ocak ayında vizyona girmesi planlanan film, kanser hastası Volkan ve Serhan'ın hikayesini anlatıyor. Bu kez onlara rockçı Özlem Tekin de eşlik ediyor...

 

KADRODA TANIDIK İSİMLER VAR

Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu'nun üstlendiği 'Sonsuz Bir An'ın başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Özlem Tekin, Ferhat Gündoğdu, Ceren Balıkçı, Orçun Kaptan ve Ayfer Dönmez var.

 

 

İSMAİL HACIOĞLU'NDAN ŞOK SÖZLER! BU SÖZLER KİME?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin