resim yok
05 Ocak 2010 - 00:00

Çağan Irmak'ın yönettiği 'Issız Adam' filmiyle şöhreti yakalayan Cemal Hünal'ın Şubat ayında yapacağı düğün töreninin yeri de belli oldu. İkilinin, bu özel gün için en ince ayrıntısına kadar plan yaptıkları ve hiçbir detayı atlamak istemedikleri öğrenildi. Oyuncunun iki yıldır beraber olduğu müzisyen sevgilisi Lale Cangal ile gizlice nikah masasına oturduğu haberi dün gündeme bomba gibi düştü. Evlendiklerini de yalanlamayan Cangal, 'Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Söylemek istediklerimizi daha sonra basın yoluyla açıklarız'' derken, Hünal'ın menajeri Özlem Oğuz düğünün şubat ayında yapılacağını doğruladı. Sessizlik ve sadelikten yana olduğunu her fısatta dile getiren Cemal Hünal'ın, sadece yakın arkadaşları ve ailelerini davet edeceği düğün törenini de bu doğrultuda hazırladığı belirtildi. Tam bir at tutkunu olan oyuncu, bu özel günü de at çiftliğinde yapacak. DÜĞÜN mekanı olarak at çiftliğini seçen Cemal Hünal'ın hayatında, atların çok büyük bir yeri bulunuyor. Çağan Irmak kendisini keşfedene kadar 'at dublörü' olarak görev yapan Hünal, hobi olarak başladığı biniciliği profesyonel yarışmalara kadar taşıdı. Aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarını anlatırken kullandığı 'At binmeyi sevişmeye tercih ederim' cümlesiyle birçok kişiyi şaşırtan Hünal'ın iki atı da bulunuyor. Tam bir at tutkunu olan ünlü oyuncu, geçmişte bir atın saldırısına da uğradığını açıklamıştı. Hünal son dizisi Kış Masalı'nda da at üstünde kamera karşısına geçmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin