resim yok
17 Nisan 2012 - 00:00

 

Sevgilisi Cahit Baha Pars’tan ayrılan Hazal Kaya, yeni aşkı oyuncu Sarp Bozkurt’ta buldu.
Hazal Kaya ile kendisinden 18 yaş büyük fotoğrafçı sevgilisi Cahit Baha Pars’ın yolları yaklaşık iki ay önce ayrıldı. “Adını Feriha Koydum”un yıldızı, bu ayrılığın ardından kalbini komedyen Tolga Çevik’in kuzeni oyuncu Sarp Bozkurt’a açtı. Çift, ilk kez Yıldız Çağrı Atiksoy’un iki hafta önceki doğum günü partisinde birlikte görüldü.
 
Hayranların gözünden kaçmadı
 
ılişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ama arkadaş toplantılarına beraber katılan Hazal Kaya ve Sarp Bozkurt, şimdiye kadar iki kez kareye girdi. Dikkatlı bir genç de Bozkurt’un adına Facebook’ta açılan hayran sayfasına bu görüntüleri yükleyip altına “Hazal Kaya ve Sarp... Birlikte ikinci fotoğrafları, yoksa!” diye yazdı.
 
Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği son sınıfta okuyan ve Kaya’dan sadece bir yaş büyük olan 1989 doğumlu Bozkurt, en son Tolga Çevik’in “Sen Kimsin” filminde rol aldı.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin