resim yok
26 Nisan 2011 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin 1.5 yıl önce ayrıldığı 6 yıllık sevgilisiyle havuzda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

 

 

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü oynayan Meryem Uzerli’nin son sevgilisi olan Özcan Mert ile görüntüleri ortaya çıktı. Kıbrıs Ada Magazin tarafından bulunan görüntülerde Meryem Uzerli ve Kıbrıs’ta işletmecilik yapan sevgilisi havuzda sefa yapıyor.
 
 Yaptığı tüm röportajlarda özel hayatında kimse olmadığını belirten Uzerli’nin aşktaki bu suskunluğunun ardında bir dram çıktı. Almanya doğumlu Türk vatandaşı Özcan Mert ile henüz bu kadar şöhretli değilken tanışan ve 6 yıllık bir birliktelik yaşayan Uzerli, sevgilisinin işleri nedeniyle Kıbrıs’a gitmesiyle ilişkisini noktalamak zorunda kaldı.
 
Turizm yazılımı yapan Enterprise şirketinin genel merkezlerini Kuzey Kıbrıs’a taşıyan, aynı zamanda Girne Bellapais’te faaliyet gösteren Khensu Stage Club işletmesinin sahibi de olan Mert ve Uzerli Almanya’da tanışmış.
 
Özcan Mert,Meryem Uzerli’yle ilişkisi hakkında “6 yıl güzel bir beraberlik yaşadık. Ancak ben Almanya’dan gelip iş için Kıbrıs’a yerleşince ilişkimizi bitirdik” dedi. Meryem Uzerli ise açıklamasında “Uzun süreli bir birliktelik yaşamıştık. Bir buçuk sene evvel bitmiş bir ilişkidir. İlişki sırasında çekilmiş bu fotoğrafların paylaşılması beni üzdü. Fotoğrafların kişiye ve ilişkiye özel olduğunu düşünüyorum ” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin