İşte Özgü Namal'ın gerçek sevgilisi!

Özgü Namal'dan ters köşe!

resim yok
13 Eylül 2013 - 09:56
Magazin

Özgü Namal'dan ters köşe!

 

Sürpriz birliktelik! İşte detaylar:


Oyuncunun yeni sevgilisi; sanıldığı gibi rol arkadaşı İbrahim Çelikkol değil, şu an yer aldığı 'Merhamet' dizisinin yönetmeni Çağatay Tosun çıktı!

 

İDDİAYI YALANLAMADILAR

Özgü Namal'ın adı yaz başından bu yana, yeni dizisi 'Merhamet'te başrolü paylaştığı İbrahim Çelikkol ile birlikte anılıyor.

İkili, haklarında çıkan bu haberleri yalanlamayınca, herkes ikiliyi beraber sanıyordu.

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Ancak gerçek bir süre önce ortaya çıktı. Meğer ünlü oyuncunun asıl sevgilisi, dizinin yönetmeni Çağatay Tosun'muş.

 

TATİLDE BİLE YANLARINDA

İşin ilginç yanı ise İbrahim Çelikkol'un paravan vazifesi görmüş olması.

İlişkilerini gizlemek isteyen Namal-Tosun ikilisi, gittikleri her yere, hatta tatile bile yanlarında İbrahim Çelikkol'u götürünce hedef şaşırttı.

Bugüne kadar da başarılı olup aşklarını saklamayı başardılar.

 

BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Haziran'da, İbrahim Çelikkol ile Özgü Namal'ın Çanakkale Küçükkuyu'da baş başa tatil yaptıkları haberleri çıkmıştı. Ancak o tatilde Çağatay Tosun da vardı.

 

KİMSE ŞÜPHELENMEMİŞTİ

Özgü Namal ile yönetmen Çağatay Tosun; bu yaz Bodrum'da, yapımcı Mustafa Oğuz'un teknesinde görüntülenmiş ancak Namal'ın Çelikkol'la birlikte olduğu sanıldığından, kimse durumdan şüphelenmemişti.

 

Namal, bundan önce üç yıldır birlikte olduğu ve evlenecekleri konuşulan işadamı Başar Savur’la ilişkisini süpriz bir şekilde noktalamıştı.[reklam]

YENİ PROJELER YOLDA

Bu arada Namal, yakın bir zamanda Engin Altan Düzyatan ile başrolleri paylaştığı, yönetmenlik koltuğuna Ketche'nin oturduğu 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' filmi ile karşımıza çıkacak.

Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından esinlenilen ve senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı filmin konusu şöyle: Birkaç yıl öncesine kadar bir rock grubunda çalan, besteler yapan ve zamanında parlak bir gelecek vaat eden, 30’larının sonlarındaki eski müzisyen Mehmet (Engin Altan Düzyatan), müzikten uzaklaşmış, boşanmış ve kıt kanaat geçinen bir adamdır. Geçimini gitar tamir ederek ve birkaç kişiye özel ders vererek sağlayan Mehmet’i hayata bağlayan en önemli şey, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi’dir.

Mehmet karısıyla evliyken de sık sık görüştükleri Ayşe (Özgü Namal) ve kocası Orhan’la (Polat Bilgin) aynı apartmanda oturuyordur. Ayşe ve Orhan’ın da evlilikleri son dönemde çatırdamaktadır. Ayşe ve Orhan tartıştıkları bir akşam Orhan evi terk eder. Mehmet Ayşe’ye kocasını bulmak için yardım etmeye karar verir.

Mehmet, Ayşe’yle kocasını aramak için geçirdiği zaman içinde hayatının ‘yalnız’ daha nereye kadar gideceğini sorgulamaya ve Ayşe’den de giderek daha fazla hoşlanmaya, hatta ona şiddetli bir aşk duymaya başlar...

 

 

EDEBİYATIN HANGİ ÖNEMLİ ÖRNEKLERİ EKRANLARA UYARLANIYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin