resim yok
21 Haziran 2011 - 00:00

Diziler Türk izleyicisinin vazgeçilmezi oldu. Peki yeni sezonda bizi hangi diziler bekliyor? 

 

BİZİM YENGE
TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, 'Bizim Yenge' Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.Dizinin başrollerini İlker Aksum, Şebnem Bozoklu ve Ayşe Nil Şamlıoğlu paylaşacak.

 

1. Bölüm fragmanı


KUZEY GÜNEY
Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Kuzey Güney. “Kaybedenler Kulübü” filminin senaristliğini ve “Aşk ve Ceza” dizisinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizinin çekimlerine ağustos ayında İstanbul’da başlanacak. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç’in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey’i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney’i de Buğra Gülsoy canlandıracak. 

ANNELER VE KIZLARI
Star Tv yeni sezonu iddialı yapımlarla karşılayacak. Anneler ve Kızları isimli dizinin başrolünü Hanımın Çiftliği dizisindeki Halide rolüyle beğeni toplayan Ebru Özkan üstlenecek.

AİLE KADINI
Fahriye Evcen, yeni sezonda ‘Aile Kadını’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan; ancak daha sonra başka bir hayatı seçen bir kadının öyküsünü anlatan dizide Evcen'e Cansel Elçin eşlik edecek.

BİR ÇOCUK SEVDİM
Bülent İnal ile Çetin Tekindor’un başrollerini paylaşacağı ve yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstleneceği “Bir Çocuk Sevdim” adlı dizi, yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.

DİNLE SEVGİLİ
İrem Altuğ ile Cem Kılıç'ın başrollerini paylaştığı dizi Fox Tv'de izleyici ile buluşacak. 

 

1. Bölüm fragmanı


HACI YATMAZ
Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Hacı Yatmaz' da başrolü Şafak Sezer ve Oya Başar paylaşacak. Dizinin senaryosunu Kemal Erdem kaleme alırken, yönetmenliğini ise Benim Annem Bir Melek adlı dizinin yönetmeni Derya Yaruç üstlenecek.

KALBİM SENİ SEÇTİ
Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Hakan Gürtop'un üstlendiği "Kalbim Seni Seçti", atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin kadrosu Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat ve Hülya Darcan gibi usta isimleri bir araya getiriyor. 

 

1. Bölüm fragmanı

İFFET
“Aşk - ı Memnu”dan sonra Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film olacak. Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı “İffet”, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak.

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM
Bir yeşilçam klasiği olan Selvi Boylu Al Yazmalım yeni sezonda dizi olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizide Türkan Şoray'ın canlandırdığı Asya karakterine Özge Özpirinçci, Kadir İnanır'ın canlandığı İlyas karakterine ise Mert Fırat hayat verecek. Dizi atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin