İşte Zeynep Bastık'ın yeni aşkı!

Zeynep Bastık'ın sevgilisini o detay ele verdi!

Gülcan Tarımoğlu
04 Ekim 2022 - 14:53
Magazin

Son dönemin popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık yeni bir aşka yelken açtı!

Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi kim?

Ünlü şarkıcı Zeynep BastıkTolga Akış ile uzun zamandır sürdürdüğü birlikteliğini geçtiğimiz yıl temmuz ayında nikah masasıyla taçlandırmıştı. Nikâh öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Zeynep Bastık, "Çok büyük bir heyecan içerisindeyim. Umarım dostlarımızla güzel bir gece geçiririz" açıklamasını yapmıştı.

Üç yıllık birlikteliğin ardından evlenen ikili, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde boşanma kararı almıştı. Evlilikte bir yıl dolmadığı için kanunen boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye başvuru için beklediği öğrenilmişti.

Tolga Akış ise sosyal medya paylaşımına, "Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum" notunu düşmüştü.

Tüm bu yaşananlardan sonra yaklaşık iki ay önce boşanan şarkıcı, 2. Sayfa'da yer alan habere göre, bir aydır yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. İkili, önceki gün aynı ayna karşısında poz vererek peş peşe Instagram hesaplarından paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin