İzlenme rekorları kıran hikaye fake çıktı!

Tv8'in şarkı yarışması O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümüne konuk olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül arasında geçen bir diyalog gündeme bomba gibi düşmüş, sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı. Ancak o hikaye başkasına ait çıktı! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu arasında neler oluyor? Kadir Doğulu'nun anısı çalıntı mı?

Gülcan Tarımoğlu
03 Ocak 2023 - 12:47
Magazin

TV8'in başarılı yapımlarından O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı geceye damga vurdu!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahneye çıkarak 'Bal Böceği' şarkısını söyledi. 

Sahnede şarkılarını söyledikten sonra jüri üyeleriyle sohbet eden çift başlarından geçen bir anıyı, seyirciyle paylaştı.

Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül arasında geçen bu anı herkesi mest etmişti. Ancak durumun tamamen başkasından alıntı olduğu kısa sürede ortaya çıktı!

SAHNEDE O ANLARI BÖYLE ANLATTI!

Yaşadıkları bir tartışmayı anlatan Kadir Doğulu"Bir keresinde çok büyük bir tartışma yaşadık. Ben kapıyı vurup çıktım. İşlerimi halledip akşam eve geldiğimde koltukta uyuyakalmıştı. Normalde onu hayatta orada yatırmaz kucağıma alır yatağa götürürüm. O gün yapmadım çünkü kızgındım. Yatak odasına gidip yattım. Sabah yanıma geldi. İkimiz de kızgınız. Ben acaba biraz ara mı versek diye sordum o da 'tamam verelim' dedi. Birkaç saat geçti, evde birlikte vakit geçirdik. Ben tam dışarı çıkacakken geldi boynumda öptü. Sonra oturup konuştuk. Konuşurken ben dün gece eve geldim dedim o da 'fark ettim' dedi. Ben seni normalde yukarı götürürdüm ama götürmedim dedim. O da 'beni almanı çok bekledim' dedi. Ben de çok bekledim 'acaba aç mısın?' diye soracaksın diye dedim. O gün bizim miladımız var. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor" dedi.

HİKAYE ÇALINTI MI?

Kadir Doğulu'nun anlattıkları yazar ve aile danışmanı Adem Güneş'in Twitter'da paylaştığı bir hikayeye benzetildi. 

Kısa sürede Twitter'da gündem olan Doğulu için "Hikaye çalıntı, çok komik ya" yorumları yapıldı. Ünlü çift ise yorumlara sessiz kaldı.

İşte o yazı:

23-01/03/155135932-fldt4mvxoaqme5j.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin