Jennifer Aniston televizyona geri mi dönüyor?

Variety'e konuşan Aniston, televizyona sıcak baktığını açıkladı.

Berfu Özlen
23 Ocak 2017 - 10:34
Magazin

Her ne kadar bir zamanlar televizyon, sinema ile karşılaştırıldığında, daha yaşça küçük seyirciye hitap ediyor olduysa da, artık işler değişti. Televizyon artık, kaliteli hikayelerin, daha uzun ve daha planlı şekilde anlatılabildiği bir mecra oldu. Son zamanlarda hem televizyon kültürünün olgunlaşması hem de teknolojik gelişmelerin daha düşük bütçeli olan diziler için de erişilebilir olması sayesinde, sinema kalitesinde yapımlar üretilmeye başlandı.

Neden olmasın? 

Jennifer Aniston da bu popülerliğe kayıtsız kalamamış olacak, Sundance Film Festivali kapsamında katıldığı bir panelde Variety'nin televizyona geri dönüş planlayıp, planlamadığı sorusuna; "Bunu çok düşündüm. Artık işler genelde televizyonda oluyor. Daha kaliteli yapımlar hep televizyonda. Kariyerimin bu noktasında, mükemmel hikayeler ve ilgi çekici karakterlerin yanında iyi vakit de geçirmek istiyorum" şeklinde cevap verdi.

A sınıfı aktörler televizyona geçiyor!

Her ne kadar Aniston televizyona yeşil ışık yaksa da, NBC komedisi Friends'deki rolünün üzerinden çok zaman geçti. Aniston'un aklında henüz net bir proje olmamasına rağmen, televizyonda artık çok daha geniş yelpazede rol olanağı mevcut. Eğer güzel oyuncu televizyona geri dönerse - ki dönecek gibi gözüküyor - aynı Kevin Spacey, Billy Bob Thornton ve Alec Baldwin gibi A sınıf oyuncularının televizyona uyum sağlayabilir. Son zamanlarda ünlü aktörlerin, televizyona geçiş yapmasına sıkça rastlanmaya başlandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin