Jim Carrey neden Arrow'a katılmalı?

Jim Carrey'in, Batman Forever filmindeki ikonik Riddler rolü ile Arrow dizisine katılması, izleyenler tarafından sıkça dile getiriliyor.

Berfu Özlen
28 Aralık 2016 - 11:45
Magazin

Arrow'un altıncı sezonu için detaylar henüz netleşmese de, Batman'in ve Riddler'ın diziye girmesi gerektiği konuşuluyor. 

Beşinci sezondan sonra diziye Batman, müttefikleri ve düşmanlarının katılması dizinin sevenlerinin bu aralar en büyük temennisi. 

Hayranlara göre Jim Carrey'in dizinin 6. sezonuna katılması diziye komedi unsuru ve tanıdık bir sima katarak reytinglerin artmasına neden olabilir. Orjinal filmde Riddler'ın hafif psikopat hafif dahiyane karakteri ile Arrow evreni daha çok genişleyebilir ve daha fazla izleyiciyi ekrana çekebilir. 

Rol değişimi

Arrow oyuncusu Stephen Amell, Ben Affleck'in Batman filmlerinde Riddler rolünü oynamak istediğini açıkladıktan sonra, Jim Carrey'in de dizide Riddler olması çok güzel bir değiş tokuş olabilir. 

Aynı zamanda hayranlara göre Riddler'ın 6. sezonda yer alması, yeni konu ve hikayelere yer açıp, Batman'in Joker kadar ilgi görememiş düşmanını öne çıkarmaya yarayabilir.

En uygun senaryo

Batman ve diğerlerinin diziye girişi 6. sezonun 2. bölümünden sonra gerçekleşebilir. Bu senaryoya göre Batman ve Green Arrow güç birliği yaparak sezon boyunca Riddler, Joker, Penguin, Two Face, Killer Croc, Scarecrow, Harley Quinn ve Clayface gibi kötülere karşı savaşabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin