Kaan Taşaner Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor

Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Kaan Taşaner, yeni projesinde kız arkadaşı Selin Şekerci ile kamera karşısına geçecek.

resim yok
18 Nisan 2016 - 00:00
Magazin

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusu Kaan Taşaner diziden ayrılıyor.

Bir süredir sette geçirdiği bir kaza yüzünden kolu sakat olan ve çekimleri yatakta geçiren oyuncu, artık yeni projesi ile gündeme gelecek.

Ünlü oyunc, yeni projesinde kız arkadaşı Selin Şekerci ile birlikte oynayacak.

16-04/18/kaan-tasaner-sevgilisi-selin-sekerci-yle-ayni-8364461_x_1792_300.jpg

Çiftin başrolleri paylaştığ "Rengarenk" adlı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Dizi haziranda izleyiciyle buluşacak.

16-04/18/kaan-tasaner-sevgilisi-selin-sekerci-yle-ayni-8364461_1554_m.jpg

 

Diriliş Ertuğrul son bölümde ne olmuştu?

Gündoğdu ölümün döşeğindedir. Öğrendikleri Gündoğdu’yu çok yaralamıştır. Özellikle de evleneceği Goncagül’ün de babası Gümüştekin Bey gibi hain çıkması Gündoğdu’yu daha da derinden etkilemiştir.
Kolunda çıkan çıban duydukları üzerine bir günde şişmiş ve davul gibi olmuştur. Çıban artık kemiğe dayanmıştır ve kurutulup tedavi edilmediği takdirde kana karışıp Gündoğdu’yu ölüme kadar götürebileceği söylenmektedir. Nitekim, babası Süleyman Şah da bir çıbandan çok çekmiş ölüm döşeğinde yatmıştır. Son olarak Gündoğdu tedavi için Erzurum'a gitmek için yola çıkmıştır.

 

Bu sırada Ertuğrul toy meclisinde “Sadece bizlerin değil, bütün Oğuz boylarının kaderinin yazıldığı topraklar güneşin battığı bizlerinse doğacağı topraklardır” replikleriyle göç planını Kayı ve Dodurga beyleriyle paylaşırken Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu topraklara göç müjdesini de vermiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin