resim yok
18 Kasım 2011 - 00:00

 

Berrak Tüzünataç'ın bir kulüpte başkalarıyla eğlendiğini öğrenen Nejat İşler, delirdi! İşler, mekana baskın yapıp sevgilisini kulüpten çıkarttı.
 
İlişkilerini bir dargın bir barışık yürüten Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler arasında önceki gecce yaşananlar aksiyon filmlerini aratmadı. Güzel oyuncu; önce City's'deki bir galaya katıldı. Ardından Berrak Tüzünataç, rotasını Nişantaşı'ndaki bir gecce kulübüne çevirdi. Güzel oyuncunun yanında bir grup erkek vardı.
 
Aralarının bozuk olduğu sevgilisinin burada olduğunun haberini alan Nejat İşler, gece yarısı mekana gitti. Bir hışımla içeriye giren ünlü oyuncu, Berrak Tüzünataç'ı kolundan tuttuğu gibi dışarıya çıkarttı. Sevgilisinin öfkesi karşısında şaşıran Tüzünataç; geceye Nejat İşler ile Nişantaşı'ndaki başka bir mekanda eğlenerek devam etti.
 
Uzun süredir aşk yaşayan Berrak Tüzünataç ile Nejat İşler'in beraberliği; yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz aylarda ayrılan çift, yeniden barıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin