Kaçak'ın Nurgül'ü Özlem Yılmaz'dan diziyle ilgili tüyolar!

''Çocuğum olmadan köpek sahibi oldum...''

resim yok
15 Nisan 2014 - 09:24
Röportaj

''Çocuğum olmadan köpek sahibi oldum...''

'Kaçak' dizisinde çocuğu ölen 'Nurgül'ü oynayan altı aylık evli Özlem Yılmaz; "Çocuk için kendimi henüz hazır hissetmiyorum. Altı aylık bir köpek aldık. Bakalım önce ona bakabiliyor muyuz?" diyor.


ATV'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Kaçak'ta 'Nurgül' karakterini canlandıran Özlem Yılmaz, diziyle ilgili tüyolar verdi. Altı ay önce evlenen Yılmaz, diziyi ve henüz cicim aylarını yaşadığı evliliğini anlattı:


* 'Unutulmaz' dizisinde çok yoğun çalıştığım için bu dizi yoğun gelmiyor. Önemsiz bir rol, çok çalışmasam da isyan edebilirim ama karakterin önemli bir yeri var dizide. Evlilik arifesinde de iyi oldu.

 

ANNE OLMAK İÇİN ERKEN

* Ben evleneli altı ay oldu, zaman çabuk geçiyor. Alıştım tabii. Annemden dolayı evliliğin, anne ya da eş olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için, hiç bilmeyerek evlenmedim ama evlilik zor.

 

İlişki anlamında evlilik güzel ama evin içine girince farklı. Şimdi ev işlerini yapıyorum. Yemek yapmıyordum, yemek yapıyorum. Bekarlıktan evlilik hayatına geçince, zor adapte oldum. Fakat ütü yapmak dışında her şey hoşuma gidiyor.


* Altı aylık beraberliğin sonunda şu anki eşim, evlenme teklif etti ama bizim evlenmemiz iki sene sonra oldu. Teklif alır almaz imzayı atmadım yani.[reklam]

* Anne olmayı düşünüyorum ama şu an değil, daha erken. Eve altı aylık bir köpek aldık. Bakalım önce ona bakabiliyor muyuz? Şunu keşfettim ki; çocuğun olunca bütün sorumluluk annededir derler ya, hakikaten öyle olacak.

 

'NURGÜL' MUTLU OLSUN

* Dizide canlandırdığım 'Nurgül' çocuğunu kaybetmiş bir anne. Her ölüm acı ama insanın çocuğunu kaybetmesi çok acı. Allah kimsenin başına vermesin. Ya orada öleceksin ya da hayatını idame ettirmek için kendine bir yol çizeceksin.


* 'Nurgül', Sivas'ta doğmuş büyümüş, ailesini kaybetmiş, kendi halinde naif biri. Küçük yerde yaşadığı için küçük bir dünyası var. 'Ahmet' diye evlendiği adamın, gerçek adının 'Serhat' olduğunu ve geçmişini öğrenince büyük şok yaşıyor. Evlendikten yedi sene sonra yine eşinin yüzünden çocuğunu kaybetmesi onu cinnete sürüklüyor ama ayakta kalıyor. Sonrasında da İstanbul'a geliyor zaten. n En başından beri izleyenler, 'Nurgül'e hak veriyor. Seyirci sokakta "Senin çocuğunu öldüren adamla birliktesin. Nasıl bir insansın?" diye tepki gösteriyor ama 'Nurgül', 'Ertan'ın esas amacını bilmiyor.

 

'KAÇAK' 25. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


* 'Nurgül'le 'Serhat'ın yolları kesişecektir ama 'Nurgül' hayalkırıklığı yaşamasın, mutlu olsun istiyorum.

 

 

ÖZLEM YILMAZ'IN HİÇ BİLMEDİĞİNİZ YÖNLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin