Kaderimin Yazıldığı Gün'de sürpriz değişiklik!

Kaderimin Yazıldığı Gün'de sürpriz değişiklik…

resim yok
21 Ekim 2014 - 14:21
Magazin

Kaderimin Yazıldığı Gün'de sürpriz değişiklik…

Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin rol aldığı, Star TV'nin geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizisi 'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yönetmeni değişti!


İşte detaylar:

 

ERKEN GELEN DEĞİŞİKLİK HABERİ

O3 Medya imzalı Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yönetmenliğini Ulaş Inaç üstleniyordu. Ancak dizinin yönetmeni değişti.

 

İŞTE YENİ YÖNETMEN

Dizinin yeni yönetmeni ise daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Elde Var Hayat ve Behzat Ç. dizilerini yöneten Sadullah Şentürk oldu.

 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 2. BÖLÜM KONUSU

''Ben denize düştüm, siz elime sarıldınız''

 

Defne, hayatta en çok istediği şeye, bir çocuk sahibi olmaya çok yaklaşmıştır artık. Elif, taşıyıcı anneliği kabul ederek, hem annesi hem de kardeşine umut olmuştur.[reklam]

Kahraman, taşıyıcı anne olarak karşısında Elif'i görünce çok şaşırır. Hatay'da, tarlada gördüğü kız, şimdi karısıyla kendisinin çocuğunu taşımaktadır. Bütün bunlar olurken, Elif'in annesini görmek için kimseye haber vermeden evden kaçması, Kahraman'la aralarında gerilime neden olur. Bir anlamda şimdiye kadar konuşulmayanlar dile gelmiştir.

Elif’in söylediği, ''Ben denize düştüm. Siz elimden tuttunuz. Bütün hikaye bu.'' sözü, Kahraman'ın gerilmesine neden olur. Bütün bunlardan habersiz, aklı Hatay'daki düğünde gördüğü Elif'te kalan Kerem ise, her seferinde Kahraman'a aşkını dile getirmektedir. Kahraman, bu durumdan dolayı gergin ve çaresizdir.

 

ELİF'İ BULMAYA KARARLI!

Diğer tarafta Elif'e olan aşkından vazgeçmeyen Maksut, İstanbul'a gelerek iz sürmeye başlar. Nereye giderse gitsin, ne pahasına olursa olsun Elif'i bulacaktır. Sevdiği kızın Yörükhanların himayesinde olduğunu öğrenmesi işin rengini değiştirse de, Maksut kararlıdır.

Bir yandan çocuk sahibi olacağı için çok mutlu olan Defne… Diğer yandan Elif ve karnında taşıdığı bebek… Artık Kahraman'ın atacağı her adım, olayların seyrini belirleyecektir.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

'KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN' İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin