Kaderimin Yazıldığı Gün'ün hikayesi belli oldu!

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün hikayesi belli oldu!

resim yok
24 Eylül 2014 - 10:37
Magazin

'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinden haberler gelmeye devam ediyor.

Özcan Deniz'in yeni dizisinin konusu belli oldu...

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı...


İşte detsylar:

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Star TV'nin başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin yer aldığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi Ekim ayında başlayacak.  

Dizinin genel hikayesi de belli oldu.

 

ANTAKYA'DA BAŞLAYAN HİKAYE

Dizi, Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak.

Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini canlandıracak. Özcan Deniz, aileyi geleceğe taşıyacak 3 erkek evladın ortanca oğlu Kahraman Yörükhan olarak ekranlara gelecek.[reklam]

İLGİ ÇEKEN HİKAYE

Çekimleri Antakya'da devam eden dizide, Yörükhan'ların gözbebeği Kahraman'ın hikayesi, sıradan bir tarım işçisi ailenin kızları Elif ile yollarının kesişmesi ve bu kesişme sonrası her iki ailenin hayatlarında kopan fırtınalar etrafında kurgulanıyor.

Hatice Şendil ise dizide Özcan Deniz'in aşkı tarım işçisi Elif rolünü oynayacak.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar, Hakan Meriçliler de dizinin güçlü isimlerinden.

 

FRAGMAN (Tıkla-izle)

 

ÖZCAN DENİZ'DEN AYÇA AYŞİN TURAN'A BÜYÜK JEST!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin