resim yok
29 Mart 2011 - 00:00

 

Nejat İşler, maçlarda bağırıp çağırıp küfrederek ve top peşinde koşarak deşarj olduğunu anlattı...

Star Tv ekranlarında yayınlanan Behzat Ç. dizisinin başarılı oyuncusu Nejat İşler, maçlarda bağırıp çağırıp küfrederek ve top peşinde koşarak deşarj olduğunu anlattı: At topu, koşarım peşinden. Hırslı da oynarım. İki saat oynarım. Hayatta hırslı olduğum tek yer, top sahasıdır. Yenilmeye tahammülüm yok ve herkes güzel oynasın istiyorum...


Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Kaybedenler Kulübü' adlı filmde oynayan Nejat İşler, aslında röportaj vermeyi sevmediğini ama zamanla bunu da işinin bir parçası olarak kabul ettiğini söylüyor. İşler, Esquire dergisinden Ege Görgün'ün sorularını yanıtladı...



Sizce 'Kaybedenler Kulübü' iyi gişe yapacak mı?


Yapacaktır. Biraz tepki gelecektir tabii ama gençlerden ümitliyim ben.



Sizi kaybeden olmaktan alıkoyan ne size göre?


Benim hiçbir zaman çok şeye açlığım olmadı. Onun için, dışarıdan gelen her şeye ihtiyacım yok. Seçiyorum aralarından. Oradan bir şey alıyorum, diğer yerden başka bir şey. Çok aç olmadığım için, saldırmıyorum bir şeye. Şimdiye kadar şanslıydım da, iyi gitti her şey.



Hayalleriniz yok mu peki?


Hayallerim hep oldu. Hâlâ var. Dünya'yı gezmektir benim hayalim. Film çekerek de bunu yapıyorum zaten.



NİYE MEŞGUL EDEYİM?


Gezdiniz, bitti; sonra ne olacak?


Dünya gez gez bitmez. Güzel kadınlarla tanışmak, güzel içkiler içmek, güzel insanlar tanımak... Güzel şeylere bakmak, seyretmek o kadar keyifli, o kadar güzel ki... Çünkü gideceğiz eninde sonunda; artık göremeyeceğimiz bir zaman olacak. Ölüp gideceğiz. Ben, sadece o bilete çalışıyorum işte. Başka fotoğraflara bakmak için... Güzel bir kadına, güzel bir manzaraya bakmaktan daha güzel ne olabilir ki?



Kimisinin hoşuna gidiyor kendini gazetede, dergide görmek... Siz hoşlanmıyorsunuz, niye?


Ne gerek var? Benimki, zaten görsel medyanın her an her yerinde yer alan bir iş. İşimin dışında, kendim olarak, özel hayatımla niye var olayım ki ben? Ne gerek var; niye meşgul edeyim insanları?



Medyada kendiniz olarak yer almak, size egosal bir tatmin sağlamıyor mu peki?


Sağlamıyor. Aksine, beni üzüyor bu anlamda. Bir sürü mevzu var konuşulması gereken; onların yerine özel hayatımız niye konuşulsun ki? Kişiliğim niye konuşuluyor, hayatım niye konuşuluyor diye düşünüyorum ama bu da işimizin bir parçasıymış, çok geç anladım. Önce çok kızgındım da, yaş 40'a gelince barışıyorsun bir sürü şeyle.



HER ZAMAN ŞÖHRETLİYDİM


Şöhretle aranız nasıl?


Ben, bir şekilde şöhretli bir heriftim her zaman. İşlek bir caddede tezgahım, gayet güzel bir rock'n roll hayatım vardı. Piyasa içinde bir popülerliğim vardı. Şimdi de sevdiğim müziğe asılıyorum, o zamanlar yapmayı sevdiğim, kendimi iyi hissettiren şeyleri hâlâ yapıyorum. Belki o zamanlar görüştüğüm herkesle görüşemiyorum şimdi. Şunu gördüm ben bir de: şöhret, herkesin senden bir şey istemesiymiş. Ama herkesin... Önce, herkese yetişmeye çalışıyorsun; sonra, bunun imkansız olduğunu anlıyorsun. Yetişemeyince de, g.t olmaya razı oluyorsun! Ben, g.t olmaya razı oldum. Bıraktım kendimi. Ama bu fikir, bu kadar da kolay kabul edilmiyor. Aslında çok baş edemedim bu şöhret meselesiyle. Kıskanıyorum da baş edebilenleri. Ben, hâlâ biraz kavgalıyım bu durumla.



ARTİST OLAN BENİM!


Nasıl deşarj oluyorsunuz?


Hayatın belli yerlerine, kendimi deşarj etme yolları koydum. Maça gidiyorum mesela. Bayılıyorum bağırmaya, çağırmaya, küfretmeye. Ya da heavy metal konserlerine gidip kafamı ölene kadar sallıyorum. Oralarda deşarj oluyorum ben. Top oynamayı severim. At topu, koşarım peşinden. Hırslı da oynarım. Hayatta hırslı olduğum tek yer, top sahasıdır. Yenilmeye tahammülüm yok ve güzel oynasın istiyorum herkes. Ölene kadar da oynarım; iki saat top oynarım.



Şahsi top oynayanlara kızar mısınız siz de?


Oyun içinde artistlik yapan, pas vermeyen olunca, meşhur bir lafım vardır, onu söylerim: "Artistlikten para kazanan bir tek ben varım burada." Berbat bir şeydir, şahsi oynayan adam. Sahada da sevmem, hayatta da. Bizim işte de vardır, böyle şahsi oynayanlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin